Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkıyor, bir tanık ortaya çıktı

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli gösterilen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'un dün akşam ormanlık alanda ölü bulunmasının ardından Müge Anlı'nın canlı yayınına bağlanan bir görgü tanığı, olayın yaşandığı yerde erkek sesi duyduğunu ve ardından silah seslerinin geldiğini anlattı.

MEDYA 18.09.2020, 17:48 18.09.2020, 17:50
Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkıyor, bir tanık ortaya çıktı

Programa bağlanan bir kadın izleyici, dün sabah saatlerinde araçla parka gelen Gülay Uygun'un bir erkekle beyaz araca bindiğini sonra da camide kadının kayıp anonsunun geçtiğini söyledi.

"OLAY YERİNDEN ERKEK SESLERİ GELDİ"

Yayına bağlanan bir kamyon şoförü ise kadının ölü bulunduğu alana yakın bir yere hafriyat götürdüklerini ve o esnada bir erkek sesleri duyduğunu söyledi. İsmini vermek istemeyen şoför, şunları söyledi:

"Aracımla hafriyat sahasına girerken olayın olduğu yerden bir erkek sesi duydum. Olay yerinin yukarısına çıktığımda beyaz bir araç gördüm. Toprak yolda araç kullandığımdan silah sesini tam net duymadım. Sesleri duyan orada çalışan ağabeyler de dışarı çıktılar. Hatta ağabeyler 'Bağıran çocuk kendi canına kıydı' dediler. Bir erkek intihar etti zannettik. Ben aracımdaki hafriyatı döküp yarım saatte geldiğimde bir yunus ekibi ve ambulans gelmişti. 30-40 dakika sonra. Oradaki arkadaşlarda olayı görmedi sadece bağırma sesi duydular. İntiharın olduğu yere yürüyerek gidilecek bir yer değil. Oraya dolmuş ve otobüs yok."

Yorumlar (0)