Gelecek Parti'li Özcan'dan, Bakan Elvan'la ilgili bomba açıklamalar!

Her hafta Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Muhammed OKUR ile Reaksiyon programının bu haftaki konuğu Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan oldu. Özcan, Türkiye gündemi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

MEDYA 26.11.2021, 10:28
Gelecek Parti'li Özcan'dan, Bakan Elvan'la ilgili bomba açıklamalar!

Muhammed OKUR’un AK Parti’de ekonomi kurmaylarının ne denli yetkin olduğu sorusuna Özcan şöyle cevap verdi, “AK Parti’nin sağlam bir ekonomi kadrosunun olmadığını kesinlikle söyleyebiliriz. Bugün aklı başında olup, gelip sayın cumhurbaşkanım işler kötü gidiyor diyebilecek tek bir kişi bırakmadı etrafında sayın Erdoğan. Bir yöneticinin kendisine yapacağı en büyük zulüm budur. Eleştiriye tahammülsüz olan, doğru söylenileni dinlemeyen, ben ne dersem o olur diyen,bilim ile değil ideolojilerle yönetim zorlayan bir akıl başarılı olamaz. Bugün liyakatli kadrolar, ehil kadrolar, yaptıkları en ufak eleştiride kapının önüne konuyor. Artık içeride aklı başında ülkenin,milletin âli menfaatlerini düşünen bürokratlar ve siyasetçiler yok. Kral Çıplak diyebilecek bir siyasetçi kalmadı AK Parti’de. Şu günlerde en çok Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın ne zaman görevden alınacağını konuşuyoruz. Elvan şu anda hükümetin uyguladığı politikalara onay vermiyor. Yaptığı açıklamalarla bunu gösteriyor. Akıbetinin nolduğunu birkaç gün içerisinde göreceğiz. Türkiye bir kişiden büyüktür.  ” dedi.

ÖZCAN, BAE’NİN TÜRKİYE ZİYARETİNİ SERT ELEŞTİRDİ!

Özcan, BAE Veliahtı ’nın Türkiye’ye ziyaretini değerlendirerek; “Ekonomi haricinde savrulduğumuz bir diğer alan da dış politika. Aslında bunun da biraz ekonomiyle ilgisi var. Her hafta değişen bir dış politika stratejisi olur mu? Benim aklıma şu soru geliyor. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında, Türkiye’nin BAE ile ilgili olarak bu işin kurgulanması noktasında çok ciddi suçlamaları vardı. Bunun üzerine BAE’den yetkililer geliyor SWAP açıklamaları, iş birliği açıklamaları yaparak bir algı çalışması başlatıp bir dengelenme sürecine girmesini sağlamaya çalışıyor. O zaman şunu mu söyleyelim yani, sizin yaptığınız bütün suçlamalar Türkiye’ye para sokuncaya kadar mı? O zaman o suçlamalar yanlış suçlamalar mı? Türkiye’nin sorunu kötü yönetimdir. ” sözlerini paylaştı.  

ÖZCAN: ÜLKEYİ KÖLE PAZARINA ÇEVİRİYORLAR !

Gazeteci Muhammed OKUR’un asgari ücret beklentisi sorusu üzerine Özcan “ülkeyi köle pazarına çeviriyorlar” diyerek şöyle devam etti;

 “Biz 83 milyon nüfusla,bizim tam 18 katımız olan Çin’den daha ucuz bir asgari ücretle çalıştırıyoruz işçilerimizi. El İnsaf! Asgari ücretlinin saatlik ücreti 1.1 Dolar. Alın size rekabetçi kur, alın size yeni ekonomi modeli! Yeni ekonomik model dedikleri şey, ülkeyi köle pazarına çevirmek. ” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN,128 MİLYAR DOLARIN NEREDE OLDUĞUNU AÇIKLADI !

Erdoğan’ın 128 milyar dolarla ilgili geçmiş ifadeleri ile alakalı sorulan soruya Özcan, 128 milyar dolar nerede biliyor musunuz? Faizleri aşağıya çekerken, kurun yukarı doğru hareketini baskılamak için Merkez Bankası arka kapıdan şeffaf olmayan yöntemlerle bu parayı satmıştır, bu kadar basit. Merkez bankamızın kendine ait 1 doları bile yok!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)