FLAŞ! Olay TV ekibinden yeni adım!

Cavit Çağlar'ın iktidar baskısı nedeniyle kapattığını açıkladığı Olay TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Fatih Portakal'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MEDYA 28.12.2020, 17:15
FLAŞ! Olay TV ekibinden yeni adım!

Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın kapanmasının ardından Fatih Portakal'ın Youtube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süleyman Sarılar, Portakal'a yaptığı açıklamada  “Olay TV’nin bütün yayın hakları, lisansı ve hissesinin tamamı Cavit Çağlar’ın. Ancak Hüseyin Köksal buranın yayın hayatına tekrar başlaması için bir sermaye koydu ve birlikte yola çıktılar. Şimdi bu ortaklık bitiyor” dedi.

ODA TV'de yer alan habere göre Hüseyin Köksal’la her gün görüştüklerini ve kanalda habercilik faaliyetlerinin sürdüğünü ifade eden Sarılar, “Ekiple birlikte yola devam etmek istiyor kendisi. Biz bir yol bulacağız” dedi.

Sarılar açıklamasında aynı ekiple yeniden ekranlara devam edeceklerinin sinyalini verdi. Sarılar, Youtube'ın da bir seçenek olduğunu sözlerine ekledi. Süleyman Sarılar'ın açıklamasında ekibin hala sahada olduğunu belirtmesi ise dikkat çekti. 

Yorumlar (0)