Fatih Altaylı'dan Müge Anlı'ya: İzleyicilerinden Özür Dile

Fatih Altaylı'dan Müge Anlı'ya: 'Şiddet dolu' bir çağrı yapmışsın, hemen hekimlerden ve örnek olduğun izleyicilerinden özür dile

MEDYA 31.03.2020, 13:54
Fatih Altaylı'dan Müge Anlı'ya: İzleyicilerinden Özür Dile

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Arabada iğne yapılması talebini onaylamayan doktora  "İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin" diyen Müge Anlı'yı bugünkü köşesinde eleştirdi. Altaylı, "Sen de kendini haklı gördüğün için hekimlere karşı 'şiddet dolu' bir çağrı yapmışsın. Hekime karşı şiddet gibi ilkel toplumlarda dahi rastlanmayan bir yöntemin ister istemez savunucusu olmuşsun. Hatta belki farkında değilsin ama uygulayıcısı olmuşsun. Müge Anlı kardeşim. Hemen özür dile." ifadesini kullandı. 

Altaylı, "Hem de ekran karşısında özür dile. Hemen hata yaptığını söyle. Sadece hekimlerden değil, kötü örnek olduğun izleyicilerinden de özür dile. Yapma. İlkel toplumlarda bile olmaz diyorum, dinle beni. Oralarda bile kimse kendini tedavi eden kabile büyücüsüne şiddet uygulayamazdı. Büyücü reisin bile üzerinde saygı görür. Çünkü o, o dönemin koşullarına göre şifacıydı. İnsanları iyi edendi. O yüzden özür dile." düşüncesini dile getirdi. 

Yorumlar (0)