Deniz Bayramoğlu'ndan Buket Aydın'a gönderme:Sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız

Kanal D'de istifa eden Buket Aydın'ın yerine gelen Deniz Bayramoğlu, verdiği röportajda dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

MEDYA 17.05.2020, 14:18
Deniz Bayramoğlu'ndan Buket Aydın'a gönderme:Sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız

Kanal D'de istifa eden Buket Aydın'ın yerine gelen Deniz Bayramoğlu, "Sakin ama iddialı, haber merkezinin ön planda olduğu, sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız. Gerçek haberi, doğru şekilde almak için adresin Kanal D Ana Haber olduğunu görecekler." dedi.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Bayramoğlu, "Muhabirim, haberin içinde aktif şekilde olacağım. Yoksa kendime ihanet etmiş olurum." dedi. 
Zor mu?" sorusuna Bayramoğlu, "Hiç zor değil. Elbette ikimiz de hem kendi işlerimizin hem de birbirimizin işlerinin iyi olmasını isteriz. Fakat aynı anda her iki kişi reyting sıralamasında en üst sırada olamaz. Ama emin ol, biz bunları özel hayatımızın içine almayacak noktadayız." ifadesini kullandı. 

Bayramoğlu, "Eşim dünyevi hırslarını terbiye etmiş biri. Kanal D Ana Haber’i sunacağımın haberini alınca benden çok sevindi. 'Evde medya dedikodusu yapmayız’ desek bize kim inanır! Minik iş dedikoduları yapar, çoğunlukla da ‘Aman’ deyip geçeriz." düşüncesini dile getirdi. 

Yorumlar (0)