Camdaki Kız’da bütün sırlar ortaya döküldü!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan psikolojik dram türündeki Camdaki Kız dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde bütün sırlar açığa çıktı. İşte detaylar...

MEDYA 28.05.2021, 13:00 28.05.2021, 13:01
Camdaki Kız’da bütün sırlar ortaya döküldü!

Başrollerinde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, yayınlanan ilk bölümünde izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, izleyicileri şoke eden gelişmeler yaşandı. Dizide Nalan karakterinin ilk regl olduğu günden itibaren giymeye başladığı korse ve çift kat iç çamaşırı, ilk bölümden itibaren seyircilerin dikkatini çekiyordu.

Nalan annesi tarafından psikolojik ve fiziksel şiddet de görüyordu. Nalan’ın ailesinin çok tutucu olmasının nedeni, dizinin son bölümünde açıklandı.

Aile geçmişte travmalara maruz kalmıştır. Nalan anne ve babası tarafından değil anneannesi ve dedesi tarafından büyütülmüştür. Annesi küçükken ağabeyi tarafından tecavüze uğramış ve Nalan’a hamile kalmıştır. Annesi Nalan’ın doğumu sırasında hayatını kaybedince, Nalan’ı anneannesi ve dedesi büyütmüştür. Anneanne ve dede, ensest olayının ardından içine kapanır ve Nalan hiç sevgi ve yakınlık görmeden büyür.

Camdaki Kız'ın dün akşamki bölümünde yer alan ve ilgi çeken bir detay daha var. Nalan'ı, Sedat'la öpüştüğü gerekçesiyle zorla bir odaya kapatıp, travmaları nedeniyle torunun da başına aynı şeyler gelmesin diye 'korumaya alan' anne Feride'nin yaptıklarından Muzo da şüphelenmeye başladı.

Yorumlar (0)