Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu Burak Elmas olacak

Buket Aydın yepyeni programı Yüz Yüze’yle, 1 Mart Salı günü saat 20.30’dan itibaren yine Haber Global ekranlarına geri dönüyor.

MEDYA 01.03.2022, 14:00
Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu Burak Elmas olacak

Aydın, yüz yüze en sıcak soruları sorup, yüzde yüz doğruları arayacak. En çarpıcı açıklamalar, en derin itiraflar ve hiç duyulmamış sırlar Yüz Yüze’de konuşulacak. Siyasetten spora, bilimden sanata Türkiye’nin konuştuğu değerli isimler ağırlanacak, en sıcak, en çok konuşulan konular Haber Global’de masaya yatırılacak.

  

Yüz Yüze’nin ilk konuğu Galatasaray Başkanı Burak Elmas olacak. “Barcelona maçına Fatih Terim’i davet edecek mi?”, “Seneye Torrent'le devam edecek mi?” Aydın soracak, Elmas, kulüpte yaşananları, yaşadıklarını, Galatasaray'ı ve tüm merak edilenleri “Yüz Yüze”de anlatacak.

 

Buket Aydın yeni programı Yüz Yüze hakkında: “Haber Global ailesiyle çalışmaktan mutluyum. Yeni bir formatla yine Haber Global ekranlarında olacağım. “Yüz Yüze” bir hard talk formatı olacak. Her Salı saat 20.30’da Haber Global’de gündemde hangi isim varsa onları konuk edeceğiz. Türkiye’nin konuştuğu isimleri ağırlayacağız. Farklı farklı konulardan çok önemli kişileri misafir edeceğiz. Şaşırtacağız. Her zamanki gibi en iyi soruları sorup en önemli cevapları alacağız. Yine konuşturacağız. Her şeyi bu programda konuşacağız. Tüm gerçeklerin açığa çıkmasını sağlayacağız.” diyor.

 

“Buket Aydın ile Yüz Yüze”nin ilk bölümünü ve özel bölüm videolarını youtube.com/haberglobal sayfasından izleyebilirsiniz.

Buket Aydın kimdir?

1985, Bursa doğumludur. 2006 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden burslu olarak mezun olan Buket Aydın, 2009 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.

Aydın; eğitim hayatı sonrasında 1 yıl boyunca Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'ndan eğitim aldı. İş hayatına 2004 yılında özel bir radyo kanalında haber spikerliği ile başladı. Daha sonra Kanal Türk kanalına geçerek spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülten sunuculuğu yaptı.

2009 yılında TRT Türk kanalına geçiş yapan Aydın, 1,5 yıl boyunca program sunuculuğu yaptı. 2011 yılında yeniden yapılanma sürecindeki NTV'ye transfer olarak önce hafta içi Gece Bülteni sundu, sonrasında da Ana Haber kuşağı sunuculuğu yaptı.

2018 yılında Demirören Medya Grubuna katılarak; Cnn Türk ekranlarında her hafta farklı bir konuğa yer verdiği “40” programını sundu. Kanal D Haber Başkanı olarak görevini yürüten Aydın, aynı zamanda Kanal D Ana Haber bülten sunuculuğu ve Milliyet Pazar’da hafta sonu röportajları ile çalışmalarına Mayıs 2020’ye kadar devam etti.

Buket Aydın, 11 Ocak 2021 itibariyle, Haber Global ailesine katılarak habercilik mesleğine kaldığı yerden devam ediyor. Aydın, Haber Global'de "Buket Aydın ile Koltuk" ve “Tarafını Seç” programlarını sundu.

Mart 2022 itibariyle Haber Global ekranlarında "Buket Aydın ile Yüz Yüze" programını sunacak.

Aydın, Bouquet’s markalı zeytinyağı üretimine, iki kadın girişimciyle birlikte 2021 yılının Kasım ayında, başladı.

Yorumlar (0)