CHP'Lİ AKIN, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA GÖNEN'DEN BAŞLADI

Akın, Gönen’e yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Turgut Çoşkun’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MECLİS 26.01.2017, 10:16 26.01.2017, 10:16
CHP'Lİ AKIN, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA GÖNEN'DEN BAŞLADI

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın uzunca bir süredir TBMM’de devam eden anayasa değişikliği görüşmelerinin ardından soluğu Balıkesir’de aldı. Cumartesi gününden bu yana çalışmalarını Balıkesir merkez ve ilçelerinde sürdüren Ahmet Akın Gönen’e iki gününü ayırdı.  



Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar’ı makamında ziyaret ederek Gönen ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Akın, Gönen’e yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Turgut Çoşkun’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  



Partisinin Gönen İlçe Başkanlığında ilçe yönetimi ve partilileriyle bir toplantı gerçekleştirerek yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Referandum sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 



Gönen’de bulunan bazı sanayi tesislerine de giden Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın burada işletme yöneticileri ve çalışanları ile sohbet etti. Gönen Kocapınar mahallesinde bir kahve toplantısı yapan Akın burada hemşerileri ile anayasa değişikliği sürecini konuştu. Ahmet Akın “Ülkemiz bir bölünme anayasası ile karşı karşıya. Toplumdan habersiz olarak hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti rejimini değiştirmeyi amaçlayan anayasa değişikliği yakında onay için halkımızın önüne gelecek. Biz bıkmadan, usanmadan her hemşerimize tek tek anlatacağız. Vatan için, geleceğimiz için felaketler içeren bu anayasaya evet vermeyin diyeceğiz. Çocuklarınızın, torunlarınızın yaşayacağı Türkiye’yi düşünerek karar verin” dedi. 

Uğur Mumcu’nun katledilişinin 24. Yılı nedeniyle düzenlenen anma etkinliğine partisinin Gönen İlçe Örgütü ile birlikte katılan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın “ ülkemizde özgür gazeteciliğin temsilcisi, bağımsız Türkiye sevdalısı, Atatürk ilkelerinin yılmaz savunucusu Uğur Mumcu’nun eksikliğini hep hissettik. Çalışmaları ve gazetecilik ilkeleri ile bugünlere ışık tutan Uğur Mumcu hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi. 



Gönen Ovası Sulama Birliğini ve Gönen Süt Üreticileri Birliğini de ziyaret eden Ahmet Akın birlik yöneticileri bir araya gelerek birliklerin faaliyetleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gönen Süt Birliği tarafından organize edilen süt kooperatiflerinin yöneticileri ile süt firmalarının temsilcilerinin yer aldığı süt piyasası değerlendirme toplantısına da katılarak bir konuşma yapan Akın “Balıkesirimiz tarım ve hayvancılık potansiyeli çok yüksek olan illerimizin başında geliyor. Süt üreticilerimizin çok ciddi sorunları olduğunu biliyorum. Her zaman kendileri ile istişare ve dayanışma içerisinde oldum. Bundan sonra da öyle olacak. Balıkesir’in bir evladı olarak hizmetinizde olduğumu bilmenizi isterim. Üzerime düşen her görevi yapacağımdan şüpheniz olmasın” dedi. 



Atatürkçü Düşünce Derneği Gönen Şubesini de ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyeleri ile ülke gündemini değerlendirdi. Ahmet Akın “ Türkiye’ye dayatılan tek adam rejimi tek başına siyasi partilerin meselesi değildir. Bu belanın def edilmesi konusunda sivil toplum örgütlerine çok önemli görevler düşmektedir. Atatürk Cumhuriyetinin savunucuları olarak hep birlikte vereceğimiz mücadele ile ülkemizin bir felakete sürüklenmesini birlikte önleyeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)