Yazıklar Olsun Kim Kardashian!

Kıyafetleri ve lüks harcamalarıyla gündeme gelmeye devam eden 350 milyon dolarlık servete sahip reality show yıldızı Kim Kardashian, bu kez 60 bin dolar değerinde - 350 bin TL'lik timsah derisinden yapılma kıyafetiyle gündeme geldi. Kardashian'ın hayvan haklarına saygısızlığı dikkat çekti.

MAGAZİN 20.12.2019, 10:55
Yazıklar Olsun Kim Kardashian!

The Keeping Up with the Kardashians adlı reality show programının ünlü yıldızı Kim Kardashian, giydikleri ve lüks harcamalarıyla her zaman adından söz ettiriyor. 350 milyon dolarlık servete sahip olan 39 yaşındaki ABD'li yıldız, söz konusu olan stil ise, deyim yerindeyse paraya acımıyor. Anlaşılan Kardashian için hayvanların yok edilmesinin de bir önemi yok!

Bu hafta Los Angeles'ta arkadaşlarıyla birlikte The Blind Dragon adlı mekanda karaoke eğlencesine katılan Kardashian, binlerce dolar ödediği bir kıyafeti giymeyi tercih etti. Roberto Cavalli'nin 2000'li yıllar koleksiyonundan, tamamen timsah derisinden yapılma bir üst giydi. Korse şeklindeki üstün değeri 60 bin dolar. Yani yaklaşık olarak 350 bin TL. Kardashian, stilini mini deri etek ve 785 dolarlık Manolo Blahnik ayakkabılarla tamamladı.

Yorumlar (0)