Ünlüler oylarını kullandı

Ünlüler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitti.

MAGAZİN 31.03.2019, 10:45 31.03.2019, 10:45
Ünlüler oylarını kullandı

NUSRET OYUNU MEŞHUR TUZ SERPME HAREKETİNİ YAPARAK KULLANDI

Restoranında hazırladığı etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret Gökçe, oyunu meşhur hareketiyle kullandı. Nusret, "Saltbae" hareketiyle gerçekleştirdiği oy kullanma işlemini "güçlü Türkiye için dedi " yazısı ile sosyal medya hesabından da paylaştı. 

RESTORANINDA HAZIRLADIGI ETLERE TUZ ATMA SEKLIYLE DUNYA CAPINDA FENOMEN HALINE GELEN NUSRET GOKCE, OYUNU MESHUR HAREKETIYLE KULLANDI (FOTO: ISTANBUL DHA)

CEM YILMAZ OY KULLANDI

Cem Yılmaz oyunu Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı.

Oy verme işlemi için geldiği okulun girişinde 'Sizi çok seviyorlar Cem Bey' diyen kişiye Cem Yılmaz, "Sen sevmiyor musun?" cevabını verdi.  Yılmaz, cep telefonunu da oy vereceği sınıftaki görevlilere teslim ederken, "Ama fotoğrafını çekecektim" diyerek espri yaptı.

Oy vermeden önce mikrofona esprili bir şekilde, "Kazanacağız" diyen ünlü komedyen oy verme işleminin ardından, "İçeride uzun süre kaldınız" sorusuna, "İçerde kararsızları düşündüm" yanıtını verdi. Yılmaz, "Hayırlı olsun, yeni bir seçimde görüşmek dileğiyle" diyerek okuldan ayrıldı. İbrahim ALİOĞLU - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA)

CEM YILMAZ OYUNU, BESIKTAS LUTFI BANAT ILKOKULUN'NDA KULLANDI. FOTO:ALI DANAS/ISTANBUL, (DHA)

 

Yorumlar (0)