Ünlü yönetmenden modele iğrenç taciz! Jessica Mann:'' Sanki sökülüp yeniden dikilmiş gibiydi...''

Adı taciz skandallarıyla anılan Harvey Weinstein hakkında bir iğrenç iddia daha ortaya atıldı. Weinstein'ın arkadaşı tarafından, tuzağa düşürülerek, otel odasına kilitlenen bir modelin karşısında mastürbasyon yaptığı ortaya çıktı.

MAGAZİN 06.02.2020, 16:11 06.02.2020, 16:19
Ünlü yönetmenden modele iğrenç taciz! Jessica Mann:'' Sanki sökülüp yeniden dikilmiş gibiydi...''

Tacizci yapımcı Harvey Weinstein’in duruşmaları devam ediyor. Geçtiğimiz gün Weinstein’ın kendisine tecavüz ettiğini söyleyen ve duruşmada kilit bir tanık olarak tanımlanan 34 yaşındaki Jessica Mann, Weinstein'ın avukatı tarafından sorgulanınca panik atak geçirmişti. Duruşma iptal edilirken genç kadın apar topar adliyeden çıkarılmıştı.

Ayrıca 67 yaşındaki Weinstein’in New York’taki tecavüz davasında jüriye yapımcının beş tane çıplak fotoğrafı gösterilmişti. Sapık yapımcıyla ilgili yeni bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü. Harvey Weinstein'ın arkadaşı tarafından, tuzağa düşürülerek otel odasına kilitlenen bir modelin karşısında mastürbasyon yaptığı ortaya çıktı.

Meksikalı model Claudia Salinas tarafından kandırılarak otel odasına kilitlenen model cinsel tacize bu otel odasının banyosunda maruz kaldı. 

Genç model açıklamasında "Vücudu kıllı ve leke doluydu. İğrenç görünüyordu. Erkeklik organı sökülüp yerine yeniden dikilmiş gibiydi. Normal bir sünnet yarası gibi değildi."

Ayrıca dosyaya genç kadının elbisesi de DNA testi için konuldu.

Yorumlar (0)