Ünlü Rapçi Kanye West sanatçı kişiliğini ortaya koydu!

42 yaşındaki ünlü rapçi Kanye West’in Chicago'daki Polaris Charter Academy’deki ikinci yılında hazırladığı portfolyosu Antiques Roadshow programı tarafından ilgi gördü. Kanye’nin portfolyosunın 16.000 23.000 dolar arasında bir değeri olabileceği söylendi.

MAGAZİN 03.04.2020, 00:26
Ünlü Rapçi Kanye West sanatçı kişiliğini ortaya koydu!

GAZETEKRİTİK -Kanye West’in müzik dünyasında olduğu kadar sanat dünyasında da yetenekli olabileceği fark edildi. Sanatçının lise döneminde hazırladığı portfolyosu Antiques Roadshow adlı programdan oldukça ilgi gördü. Ancak programda sanat eserlerini sergileyen kişinin Kanye’nin kuzeninin eşi olduğu ortaya çıktı.

Programın sunucusu ve sanat eserlerini değerlendiren sanat tarihçisi Laura Woolley, “Kocam Kanye West’in ilk kuzeni.” diyerek bunu direkt olarak açıkladı. Kanye’nin eserlerinin sergilendiği dört dakikalık klipte, sanat uzmanı Laura Woolley, Kanye'nin sanat eserlerini değerlendirerek grafit, guaj, karalama çizimler dahil olmak çeşitli teknikle düzenlenmiş portfolyonun her bir parçasının “son derece iyi” olduğunu belirtti. Woolley, çalışmaların 1995 yılında 17 yaşındaki bir Kanye'nin Chicago'daki Polaris Charter Academy'de (lise) hala ikinci sınıftayken yapıldığını ekliyor. İşlerin açık artırmada 16.000 ile 23.000 dolar arasında olacağını tahmin ediyor.

Woolley ayrıca portfolyo hakkında şunları da söyledi: “İşte Kanye West tarafından yapılan sanat portfolyosu. Bu çok büyük bir portfolyo. Göstermek için sadece birkaç tane parça seçtik, ancak çok sayıda var. Beni bu parçalara çeken şey, birçok insanın müzik kariyerinin dışında bir sanatçı olarak ne kadar yetenekli olduğunun farkında olmamasıdır. Bence bu eserler bir sanatçı olarak sıra dışı bir tesis sergiledi ve ben bu grubu seçtim çünkü çalıştığı farklı ortamları gösteriyor.”

Yorumlar (0)