Ünlü Oyuncu Robin Baz Çaça: Pandemi Bittikten Sonra Dünyayı Gezeceğim

TRT1’de yayınlanan “Benim Adım Melek” dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Robin Baz Çaça hayallerinden bahsetti.

MAGAZİN 10.02.2021, 14:00
Ünlü Oyuncu Robin Baz Çaça: Pandemi Bittikten Sonra Dünyayı Gezeceğim

Ünlü Oyuncu Robin Baz Çaça “Genç yaşta olmama rağmen hayallerimi gerçekleştirme yolunda büyük adımlar attığımı düşünüyorum. Şimdi de dünyayı gezmek istiyorum. Ancak pandemi nedeniyle bu isteğimi bir süre erteledim. Doğal güzellikleri keşfetmek, farklı kültürler görmek her zaman ilgimi çekiyor. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla sohbet etmek, bakış açılarını dinlemek benim için büyük bir keyif. Ayrıca dillere olan merakımdan dolayı 4 dil öğrendim” dedi.

Her Zaman Yeniliklerin Peşinden Gittim

Yalova Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi alan, 1999 doğumlu genç oyuncu Robin Baz Çaça “Çocukluğumdan beri hayalperest biri oldum. Kariyerime önce futbolcu olarak başladım. Lisanslı ve lisansız olarak futbol oynadım. Şimdi dizi ve tiyatro oyunculuğu yapıyorum. Aynı zamanda yakında Gaziantep’te çekimlerine başlanacak bir filmde rol alacağım. Gerçekleştirmek istediğim bir sürü hayalim var. Kişisel olarak her zaman gelişime açık ve yeniliklerin peşinden giden biri oldum” açıklamalarında bulundu.

Bloggerlik de yapıyor

Kişisel web sitesi üzerinden deneyimlerini paylaşan Robin Baz Çaça, oyuncu olmak isteyenler için tavsiyelerde bulunuyor. “Web sitem üzerinden oyunculukla ilgili edindiğim tecrübelerimi ve kişisel gelişim ile ilgili makaleler paylaşıyorum. Yine web sitem üzerinden paylaşacağım yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyoruz. Çok yakın zamanda beni takip edenlerle paylaşıyor olacağım” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)