Travis Scott sosyal izolasyonda kızı Stormi ile basketbol oynuyor

Travis Scott, 2 yaşındaki kızı Stormi ile baba-kız günü geçiriyor.27 yaşındaki ünlü rapçi, çocuğuyla basketbol oynarkenki videosunu “…! ..” ifadesiyle salı günü Instagram üzerinden paylaştı.

MAGAZİN 25.03.2020, 22:12
Travis Scott sosyal izolasyonda kızı Stormi ile basketbol oynuyor

Videoda, Scott arka bahçedeki basketbol sahasında Stormi ile basket atıyor.


Scott Stormi'yle vakit geçirirken Stormi’nin annesi Kylie Jennerve ailesinin COVID-19 pandemisisırasında sosyal mesafe uygulaması yapıp yapmadığı belli değil.


Ekim ayında, Jenner ve Scott iki yıldan fazla bir süre sonra ilişkilerine ara vermeye karar verdiklerini doğrulamıştı. Jenner, Travis Scott ile aldıkları bu kararı sonradan Twitter üzerinden, “ Travis ve ben harika şartlardayız. Şu an ana odak noktamız Stormi. Arkadaşlığımız ve kızımız önceliğimiz.” diyerek açıklamıştı.


Ayrılmalarından bu yana çift, kızlarına iyi birer ebeveyn olmak için birlikte vakit geçirmeye devam etti. Geçen ay, KylieJenner’in kız kardeşleri Khloé ve KourtneyKardashian'la birlikte Oscar Ödülleri gecesi sonrası partiye gittiler. Parti de birlikte iyi vakit geçirdikleri gözlenen Jenner ve Scott hakkında, Kylie’nin, Travis'in daha fazla sorumluluğu üstüne alana kadar tekrar bir araya geldiğini duyurmak istemediği hakkında dedikodular çıktı.


Şubat ayında eski çiftin barışma durumu hakkında söylentiler çıkmış ve çifte yakın bir kişi PEOPLE Dergisi’ne verdiği açıklama da ikisinin de güzel bir yerde olduğunu söylese de, çiftin henüz resmen barışmadı. Çifte yakın bir kişi verdiği açıklamada, “Kylie ve Travis için işler harika.” dedi. "Çok mutlular. Kylie hala ilişkilerini kesinleştirmedi. Yine de başka insanlarla görüşmüyorlar.” diye de ekledi.
 

Yorumlar (0)