Sezon fineli öncesi Gönül Dağı dizisinden sürpriz karar

Cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Gönül Dağı sezon finaline hazırlanırken, sürpriz bir ayrılık yaşandığı iddia edildi.

MAGAZİN 11.05.2021, 08:32
Sezon fineli öncesi Gönül Dağı dizisinden sürpriz karar

 Gönül Dağı 22 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 29. bölüm ile sezon finali yapacak.

 Araba İcadı Yarışması'nın zamanı gelmiştir. Taner ve amcaoğulları, henüz bitmemiş olan arabalarını tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisine girecektir. Öte yandan Taner, babası tutuklandığı için moralsiz olan Dilek'i, yeniden hayata döndürmek için çaba harcayacaktır. Yarışma günü geldiğinde amcaoğulları; Dilek, Cemile ve Asuman'ı da yanlarına alarak yarışmaya gidecektir.

Utku Ateş, Show TV'nin yeni dizisi Cam Tavanlar ile anlaşma yaptığı biliniyor. Oyuncuyla ilgili detaylı bilgi yer alınca haberimizde yer alacaktır.

UTKU ATEŞ KİMDİR?

Utku Ateş, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladıktan sonra Craft Atölye Oyunculuk Eğitimi ve Akademi 35.5 Sahne Sanatları'nda Oyunculuk Eğitimi almıştır.

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ve Pek Yakında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmış; daha sonra Poyraz Karayel, Çilek Kokusu ve Aile İşi dizilerinde rol almıştır.

Star Tv'de yayınlanan; kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sırları dizisinin kadrosunda Murat karakterini canlandırmaktadır.

Yorumlar (0)