Şeyma Subaşı'nın itirafı sosyal medyada gündem oldu

Evlilik teklifini kabul ettiği Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi'den sürpriz şekilde ayrılan Şeyma Subaşı'nın, "Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

MAGAZİN 15.07.2021, 07:57
Şeyma Subaşı'nın itirafı sosyal medyada gündem oldu

Hamile olduğunu duyurduğu paylaşımını hemen kaldıran, daha sonra bebeğini kaybettiğini açıklayan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan bütün fotoğraflarını sildi ve 'ayrılık doğru' itirafında bulundu.

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, "Şeyma Subaşı'ndan 'Yüksek Stres' İtirafı" başlıklı yazısı ile 30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamaya vurgu yaptı.

"Magazin dünyası için yaz hareketli başladı, o yüzden yazacak konu çok. En popüler konulardan biri Şeyma Subaşı’nın yedi aydır lüks bir hayat yaşadığı aşkıyla sonu.

Sosyal medya fenomeni, sevgilisinden niye ayrıldı?
Mısırlı sevgili milyarder mi, yoksa sahtekar mı?

Şeyma hamile, evlenecekler derken; önce bebek gitti, sonra gizemli sevgili. Subaşı, Mohammed Alsaloussi’den ayrıldığını doğruladı, ama sevgilisi hakkındaki ‘dolandırıcı’ iddialarını yalanlayıp, 'Ayrılık doğru, ama sebepleri bizde kalsın' dedi.

Fenomen, bu süreçte yaptığı paylaşımlardan birinde yaşadığı yüksek stresten bahsetti. Demek ki neymiş? Subaşı’nın Instagram’dan yansıttığı gibi ‘Lay lay lom’ değilmiş hayatı.

Şeyma Subaşı’nın izinden gidenlere duyurulur: Ünlülerin hayatı Instagram’dan sundukları gibi sadece ‘toz pembe' değil, takipçilere gösterilmeyen madalyonun arka yüzünde ‘yüksek stres’ yaratan ‘acı gerçekler’ de var."

"AYRILIK SEBEPLERİ BİZDE KALSIN"

Dolandırıcılık iddialarından sonra sessizliğini bozan fenomen, "Ayrılık nedeniyle ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. Beni arayan gazetecilere söylediğim gibi: Biraz saygı gösterin. Ayrılık doğru ama sebepleri bizde kalsın" ifadelerini kullanmıştı.

"EVLENMEDEN ÇOCUK OLMAZ"

İkilinin ani evlilik kararı, 'Şeyma hamile' dedikodularını beraberinde getirmişti. "Evlenmeden çocuk olmaz" diyen Subaşı, daha sonra hamile olduğunu ve evlilik kararını ertelediklerini açıklamıştı.

ÜZÜCÜ HABERİ BÖYLE DUYURDU

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından üzücü haberi veren Subaşı, "Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)