Şeyma Subaşı battı!

Şeyma Subaşı, 2018 yılında Bebek'te açtığı Healthyish adlı kafenin kapısına kilit vurdu. Aylık 80 bin lira kira ödeyen Şubaşı masrafların artması nedeniyle kafesini kapatmak zorunda kaldı.

MAGAZİN 23.01.2020, 17:55 23.01.2020, 18:05
Şeyma Subaşı battı!

Aylık 80 bin TL kira ödeyen Subaşı, masraflar artınca çareyi kafeyi kapatmakta buldu. Dükkanın kepenklerini indiren Subaşı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar bana bakıyorlar' ifadelerini kullanmıştı.

MASALAR GİTTİ, KEPENK İNDİ

Büyük heveslerle açtığı kafeyi kapatan Şeyma Subaşı, dükkanın malzemelerini de elden çıkardı. Subaşı'nın mekanından geriye sadece ismi kaldı.

Kpatmasının bir diğer nedenini de söyleyen Subaşı "Healthyish'in enerjisini düşürdüm. Çünkü oranın sahibi benim. Herkes bunu biliyor. 'Ben geldiğimde geliyor' gibi bir sistem varsa bu işlemez. Öyle değil... Ben orada olduğum zaman, bizim çalışanlara bile enerji veriyordum. Benim enerjimle onlar bile yükseliyorlardı ama ben  ayrıldığım  zaman  Healthyish tamamen personelinden yemeğine kadar enerjisel olarak düştü. Yemeklerimiz hala çok güzel. Fakat enerjimiz  düşünce belki müşteri memnun kalmadı, geldi gitti." diye konuştu.

Yorumlar (0)