‘Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Ebru Akel, Seren Serengil ve Seda Akgül’e soruşturma açıldı’

Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Seren Serengil, Ebru Akel, Seda Akgül gibi ünlüler, milyonlarca takipçisi olan Instagram hesaplarından koronavirüse karşı etkili olduğunu iddia ettikleri bir ürünün reklamını yaptılar. Menajer Erol Köse savcılığın Seda Sayan ve Şeyma Subaşı'ya soruşturma açtığını iddia etti.

MAGAZİN 22.03.2020, 15:52
‘Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Ebru Akel, Seren Serengil ve Seda Akgül’e soruşturma açıldı’

Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Seren Serengil, Seray Sever, Ebru Akel ve Seda Akgül; Instagram hesaplarından paylaşım yaparak “No-Attack” isimli bir gıda takviyesini tanıttı. Ünlü isimler bu ürünün tanıtımını yaparken, enfekte olunduğunda dahi ürünün koronavirüse karşı bağışıklık kazandırdığı iddiasında bulundular.

Süreç ilk olarak Şeyma Subaşı’nın paylaştığı hikaye ile başladı. Subaşı, Instagram hesabından, “Son zamanlarda koronavirüs biliyorsunuz ki tüm dünyayı çok fazla etkiledi. Hepimiz aslında sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlamış olduk… Son zamanlarda, No Attack dediğim bu gıda takviyesi ürünü kullanıyorum. Bu ürüne eczaneden ulaşabilir, ya da online olarak alabilirsiniz.” dedi.

Paylaşımının ardından Subaşı, ürünü Instagram üzerinden tanıtan hesabı etiketledi ve ürünün satıldığı web sitesinin adresini paylaştı. Ürün Subaşı’nın bu paylaşımından sonra ilgi odağı haline geldi.

AYNI ELDEN ÇIKMIŞ PAYLAŞIMLAR

Milyonlarca takipçisi olan diğer ünlüler de Subaşı’nın yaptığına benzer bir şekilde No Attack isimli ürün hakkında paylaşım yaparak, ürünün Instagram hesabını ve web sitesini duyurdu. Şu ana dek; Şeyma Subaşı, Seray Sever, Ebru Akel, Seda Sayan, Seren Serengil ve Seda Akgül ürün hakkında paylaşım yapan ünlüler.

Aynı elden çıkmışcasına aktarılan sözler diğer ünlülerin paylaşımlarında da devam etti. Bu paylaşımlar ile birlikte ürün dikkat çekti ve insanlar araştırmaya başladı.

Yorumlar (0)