Şarkıcı Nilüfer koronavirüs aşısı yaptırdı

Yeni tip koronavirüse karşı aşılama çalışmaları devam ederken 65 yaşındaki ünlü şarkıcı Nilüfer de aşı yaptırdı. Aşı yaptırdığı anları sosyal medyadan paylaşan “Karar verdim aşı oldum” dedi.

MAGAZİN 19.02.2021, 16:28 19.02.2021, 16:30
Şarkıcı Nilüfer koronavirüs aşısı yaptırdı

Nilüfer, şunları söyledi:

“Alerjik bir bünyem olduğu için doğrusunu isterseniz kaç gündür birazcık endişeliydim. Ama aşı olmadan gerçektende bu berbat durumdan, bu pandemiden kurtulma şansımız yok. Önceleri aşı olmayı düşünmüyordum. Ama zaman geçtikçe ikna oldum. Bir kaç gündür de birazcık açıkcası endişeliyim, kaygılıyım. Ama oldum işte. Şimdilik bir şey yok. Bekleyeceğiz. İnşallah da birşey olmaz. İnşallah ikinci aşıdan sonra da bir şey olmaz. İnşallah bolca antikor üretiriz.”

“MEME KANSERİ GEÇİRDİM”

Öte yandan bir takipçisinin, “Bu corona aşısı değil. Aşılar sol koldan Nilüfer Hanım. Bu ne şimdi?” yorumu da ünlü şarkıcıyı sinirlendi. Nilüfer, yorumuna gülücük emojileri ekleyen takipçisine şu ifadelerle yanıt verdi:

“Hanımefendi ben meme kanseri geçirdim. Sol kol altındaki lenflerden işlem yapıldığı için aşı oraya yapılmadı. Gülünecek bir şey değilmiş di mi?”

Yorumlar (0)