Öykü Serter 'Yediğimiz yürekleri buradan alıyoruz' deyip o videoyu paylaştı

Televizyon sunucusu Öykü Serter, sosyal medya hesabından iktidar ve muhalefete sert eleştirilerde bulundu.

MAGAZİN 05.11.2020, 16:21
Öykü Serter 'Yediğimiz yürekleri buradan alıyoruz' deyip o videoyu paylaştı

Hem iktidara hem de muhalefete “Düşün yakamızdan” diyerek tepki gösteren Serter, paylaşımlarının sosyal medyada ilk sıraya yerleşmesi sonrası da, Soma ve Ermenek’ten yola çıkarak Ankara’ya yürüyüş başlatan ve jandarma saldırısına uğrayan madencilerin videosunu paylaşarak, “Cesaret bu arkadaşlar..Yediğimiz yürekleri buradan alıyoruz; arayana kaynak burası…İzlediğim andan beri bu enerjiyle yaşıyorum. Beni boşverin tt bu olmalı! ‘Öyle mi Alay Komutanı!'” ifadelerini kullandı.

Öykü Serter, öncesinde yaptığı sosyal medya paylaşımlarında da, iktidara yönelik olarak “…İktidarı ayrı, muhalefeti ayrı.. İtişiyormuş gibi yapıp el ele bu milletin burnundan getirdiniz; fakirleştirdiniz. Sarayın günlük harcaması 10 milyon, İzmir’e çıkan ödenek 5 milyon! Sadaka mı veriyorsunuz bu nedir Allah aşkına? Milletin a.. koyacağız diyen Cengiz’in affedilen vergisi 425 milyon! … Şu yardımlaşmayı, dayanışmayı gördükçe bizi bizle bırakın, biz kendimizi kurtarırız, yaşatırız, yönetiriz, neyimiz varsa paylaşırız. Bu birlik beraberlikten şov malzemesi çıkarmayı, enkaz üstüne çıkıp bonus toplamayı, ‘Yarın hava soğuk değil, yağmur da yok açıkta kalın’ diyebilen bakan utanmazlığını, halkımız da çürük binalarda oturmasalarmış arsızlığını, ‘Ayda’nın acıyan yeri yok, köfte ayran istiyor’ diyen şuursuz bakanlarını da al git ey iktidar!!.” paylaşımları yapmış, bu ve benzeri dönemlerde topluma “siyasetsizlik” telkin eden muhalefete de “…Deprem vergilerinin tam da sorulacağı sırada şimdi siyaset zamanı değildir diyerek aciz kalan, duvar gibi dikileceği yerde zulmün değirmenine su taşıyan, en çok sesi çıkması gerekirken adaletsizliğin kuyruğuna takılan, tüm zorluklara rağmen her gün yeniden yaşam sevinci yaratıp hayatla barışmaya çalışan bu milleti umutsuzluğu boğan ezik muhalefet siz de çapsızlığınızı alın gidin artık!!

Düşün artık bu milletin yakasından.. Hepiniz sırtımızda kambursunuz; işe yaramaz asalaklarsınız. Bu azmalarınızın durdurulması nasıl olacak bilmiyorum ama canımıza tak etti; şu an elimden gelen bunu haykırmak ve ben de bunu yapıyorum. Yeter!!!” şeklinde eleştirilerde bulunmuştu.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Yorumlar (0)