Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'a sitem etti

Cihangir'de görüntülenen Oğulcan Engin, gazetecilerle sohbet etti. Babası Sinan Engin'in kendisini hep desteklediğini söyleyen Oğulcan Engin, annesi Seda Sayan'a ise sitem etti.

MAGAZİN 24.07.2021, 16:54
Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'a sitem etti

Oğulcan Engin, önceki gün Cihangir'deki mekanı Emily's Garden'da görüntülendi. Mekanla ilgili incelemelerde bulunan Oğulcan Engin, pandemi döneminin kendilerini etkilediğini belirtti.

"TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Engin, konuyla ilgili; "Herkes etkilendiği gibi bu dönemde biz de etkilendik. Toparlamaya çalışıyoruz. İşletmecilik zor iş. Mekan sahibi arkadaşlarımı şimdi daha iyi anlıyorum. İnsan idare etmek çok zor" diye konuştu.

"ANNEM AZ GELİYOR"
Annesi Seda Sayan'ın kendisine büyük destek verdiğini ifade eden Oğulcan Engin, bir de tatlı sitemde bulundu.

30 yaşındaki Engin, "Annem bana hep destek olmuştur ama şimdiye kadar iki kere geldi. Onun da işi başından aşkın. Çalışmaktan kendisini göremiyorum. Daha sık gelsin. Babam geliyor ama annem az geliyor." dedi.

ALAÇATI'DA GÖRÜNTÜLENDİLER
Öte yandan Oğulcan Engin, geçtiğimiz hafta da uzun bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile birlikte Alaçatı'da objektiflere yansımıştı.

EVLİLİK SORUSUNA YANIT
Kahvaltı sonrası görüntülenen çiftten Eyüboğlu, evlilik ile ilgili sorulara "Yok yok hayır şu anda öyle bir şey... Bu soruyu da cevapladığımıza göre röportajın sonu geldi" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar (0)