Nesrin Cavadzade'nin mastürbasyon sahnesi gündeme oturdu

Nesrin Cavadzade, 'Bir Annenin Sonatı' adlı kısa filmdeki +18 mastürbasyon sahnesiyle çok konuşuldu. Sosyal medyada gündem oldu.

MAGAZİN 26.05.2021, 14:16 26.05.2021, 14:21
Nesrin Cavadzade'nin mastürbasyon sahnesi gündeme oturdu

Nesrin Cavadzade, şüphesiz Türkiye'nin en beğenilen kadın oyuncularından. Güzellik sırrını "Gluteni kestim" olarak açıklamasından sonra da epey konuşulmuştu.

Yasak Elma dizisinde Şahika Ekinci olarak kariyerini iyice yukarı çekti. Dizinin yönetmen yardımcıyla tartışması ve rol arkadaşı Eda Ece ile gerilmesi de yine kendisiyle ilgili gündemlerden.
 

İş hayatı dışında özel hayatıyla ilgili de sürekli gündemde kalan oyuncu, Gökhan Alkan'la aşk yaşıyor. Zaten ikili bu ilişkisini de saklamıyor. Ancak şu an Nesrin Cavadzade'nin konuşulmasının başka bir sebebi var.
 

Snob Magazin'in haberine göre, dünya prömiyerini 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yapan 'Bir Annenin Sonatı' filmindeki mastürbasyon sahnesi, Cavadzade'yi yeniden magazin gündemine taşıdı.
Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün yaptığı filmin başrol oyuncuları Hatice Aslan ve Nesrin Cavadzade. Filmde problemli bir ilişki yaşayan anne ve kızın hikayesi anlatılıyor.
 

Yönetmen, filmin esin kaynağının Ingmar Bergman’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Güz Sonatı olduğunu da dile getirmiş.
 

En son 1993 yılında çekilen Berlin in Berlin filmindeki Hülya Avşar'ın mastürbasyon sahneleri filmin kendisinden daha çok konuşulmuştu.

Yorumlar (0)