Nafaka yorumları Şeyma'yı çıldırttı... İşte verdiği yanıt

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi. Subaşı, "Daha evlenmeden boşanmamı konuşuyorlar, boşanırsam ne kadar alacağımı, nafakamı konuşuyorlar!" dedi.

MAGAZİN 04.06.2021, 14:19
Nafaka yorumları Şeyma'yı çıldırttı... İşte verdiği yanıt

Geçtiğimiz gün Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı, samimi açıklamalarda bulundu.

“EVLENMEDEN ÇOCUK YAPMAM”

Şeyma Subaşı, Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ’a konuştu. Temmuz ayında Ibiza’da nikah masasına oturmayı planladıklarını söyleyen Şeyma Subaşı, “Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten” diyerek, şunları ekledi:

“Açıkçası benim artık Türkiye ile alakam yok. Benimle de o kadar ilgilenilmiyordur artık diye düşünüyorum ama hala hakkımda konuşuluyor. Daha evlenmeden boşanmamı konuşuyorlar, boşanırsam ne kadar alacağımı, nafakamı konuşuyorlar!'

Yaz boyunca İbiza’da kalacağını anlatan Şeyma Subaşı, şu sıralar Miami’daki evinde tadilat yapıldığını da belirtti.

Düğünden sonra İbiza’da kalacak olan Şeyma ve sevgilisi, eylül ayında ABD’ye dönerek Miami’deki evlerine 'Mrs. and Mr. Saloussi' olarak yerleşecek."

AYLIK 115 BİN TL NAFAKA

Şimdilerde sevgilisinin İspanya'nın Ibiza adasındaki lüks evinde olan Şeyma Subaşı, evlenince eski eşi Acun Ilıcalı'dan aldığı 115 bin TL'lik tazminata veda edecek.

KOMBİNİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin diz çökerek evlenme teklifi ettiği anların fotoğraflarını da Instagram'dan paylaştı.

Subaşı mutlu anlarını sosyal medyadan paylaşarak, "Dünyada en sevdiğim yerlerden birinde, hayatımda ne büyülü ve unutulmaz bir an… Duygularımı anlatacak kelime yok…" dedi.

Subaşı'nın teklif anında giydiği elbisenin fiyatı 5 bin 420 TL, saati 261 bin TL ve bilekliği ise 25 bin 470 TL olduğu ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı'na, Mısırlı milyarder sevgilisinin tam 801 bin 540 TL değerinde bir tektaş yüzük hediye ettiği ortaya çıktı.

Yorumlar (0)