Meghan Markle yeniden Hollywood’ta

Meghan Markle, Hollywood'a geri dönüyor. Disney, Earth Month kutlamalarında Disney+’nın 3 Nisan'da galasını yapacağı Elephant adlı filler hakkında bir doğa belgeselinde Meghan’ınseslendireceğini duyurdu.

MAGAZİN 28.03.2020, 19:00
Meghan Markle yeniden Hollywood’ta

Sussex Düşesi, kraliyetteki rollerinden vazgeçtikten sonraki ilk rolünü resmen kabul etti. Disney+’nın bir belgeselinde seslendirme yapacak olan Meghan, Sınır Tanımayan Filler adlı vahşi yaşam yardım kuruluşuna bağış karşılığında bir projeye imza attı.

Bir ailenin Afrika'daki olağanüstü 1.000 kilometrelik yolculuğunu ve hayatlarını değiştirecek bir maceranın yaşanacağı filmin ilk fragmanı çıktı. Fragmanda ne yazık ki Meghan Markle’ın sesi duyulmasa da film, 3 Nisan'dan itibaren Disney + 'da yayınlanacak. Kanalın yeni akış hizmeti sadece bu hafta başlatıldı ve karantinadayken eğlenceye ihtiyaç duyanlar için şimdiden bir hit oldu.

Meghan’ınElephant filmi ile bağlantıları, Botswana'da (kendisi ve prens için özel bir anlam taşıyan bir ülke) fil koruma aktivisti Mike Chase ile tanıştığı 2016 yılına kadar uzanıyor. Mike Chase filmin yönetmenleri Mark Linfield, VanessaBerlowitz ve AlastairFothergill ile de arkadaş. Ayrıca Disney’in Aslan Kral filminin galasında Prens Harry’nin Disney’in CEO’su BobIger ile bir konuşma yaptığı gözlerden kaçmadı. Prens, karısı Meghan Markle’ın seslendirme yaptığını o galada BobIger ile paylaştı. BobIger ise bu fikre bayılmış gözüküyordu.

Belgesel, Meghan'ın Disney ile bir ortaklık kurduğu ve bir sanatçı olarak eski hayatına geri dönmeye hazırlandığına dair söylentileri kanıtlıyor. Ancak başka bir projenin gündemde olduğu bilinmiyor.

Yorumlar (0)