Masterchef yarışmacısı hayaline kavuştu!

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin bu sezonki yarışmacılarından Eda Karabulut, 5 yıllık hayali olan kafeyi kız kardeşiyle birlikte açtı. Kendisine kafe açması yönünde birçok kişiden baskı yapıldığını söyleyen Eda, büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

MAGAZİN 25.01.2020, 14:56
Masterchef yarışmacısı hayaline kavuştu!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı 'MasterChef Türkiye yarışması ile tanınan Eda Karabulut, 5 yıldır hayalini kurduğu kafeyi açtı. Pastacılık yapan Eda Karabulut, kız kardeşiyle açtığı kafede ünlü isimleri de ağırlıyor.

EDA ARTIK PATRON OLDU

'Masterchef Türkiye' yarışması sonrası 5 yıllık hayalini gerçeğe dönüştüren Eda artık patron oldu. Kendisine kafe açması yönünde birçok kişiden baskı yapıldığını belirten Eda, "Gerçekten şu an hayalimi yaşıyorum, çok mutluyum" dedi.

Ünlü manken Tuğba Özay ise mekana ve  mekanda servis edilen ürünlere övgüler yağdırdı.

Doğru teknikleri uygulayarak güzel kurabiye ve pastaların hazırlanıldığı mekanda birbirinden lezzetli el yapımı pastalar vitrinde alıcısını bekliyor.

MASTERCHEF EDA KİMDİR?

MasterChef Eda 34 yaşında 8 yıllık evli ve ikiz çocuk annesi.

İstanbul'da doğdu büyüdü fakat aslen Sivaslı. Lise mezunu olan Eda Karabulut Nayır, "çok çeşitli hobilerim olmasına rağmen en sevdiğim yere mutfağa gönül verdim ve çocuklarımın büyümesiyle profesyonel anlamda adımlar atmaya başladım. Şuan pastacı kalfasıyım nereye kadar gitmem gerekiyorsa, bu yolda devam edeceğim." diyor.

Yorumlar (0)