Magazin ünlülerinden dolandırıcı ürün reklamı

Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Seren Serengil, Ebru Akel, Seda Akgül gibi ünlüler 'koronavirüse karşı etkili' diye dolandırıcı ürün reklamı yaptı.

MAGAZİN 20.03.2020, 13:14
Magazin ünlülerinden dolandırıcı ürün reklamı

Seda Sayan, Seren Serengil, Şeyma Subaşı, Seray Sever, Ebru Akel ve Seda Akgül Instagram hesaplarından paylaşım yaparak “No-Attack” isimli bir gıda takviyesini tanıttı. Ünlü isimler bu ürünün tanıtımını yaparken, ürünün enfekte olunsa bile koronavirüse karşı bağışıklık kazandırdığını paylaştı.

TeknoSafari'den Mirhan Binici ve Kübra Sarıkaya'nın özel haberine göre ilk olarak Şeyma Subaşı bir hikâye paylaşarak bu süreçte bağışıklık sistemine çok önem verdiğini ve her gün balık yağı, magnezyum, C vitamini gibi destekleyici ürünlerle kendisini koruma altına aldığını söyledi. Buna ek olarak da No-Attack isimli gıda takviyesinden bahsetti.

Subaşı sosyal medya paylaşımında, “Son zamanlarda coronavirüsü biliyorsunuzki tüm dünyayı çok fazla etkiledi. Hepimiz aslında sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlamış olduk. Arkadaşlar ben her gün C vitaminimi, magnezyumumu, D vitaminimi, balık yağımı her zaman alıyorum. Gerçekten yediklerime çok dikkat ediyorum. Bununla beraber son zamanlarda, No Attack dediğim bu gıda takviyesi olan içinde propolis, kara mürver, portakal ve bir sürü bitki özleri bulunan bu ürünü kullanıyorum, alıyorum. Sizler bunlara sadece eczaneden ulaşabilirsiniz. Ya da online olarak alabilirsiniz. Ben size daha fazla böyle arada bir neler yediğimle alakalı, neler içtiğimle alakalı bir şeyler paylaşacağım” dedi.

Öte yandan Subaşı paylaşımında ilgili ürünü Instagram üzerinden tanıtan hesabı etiketledi ve ürünün satıldığı web sitesine yönlendirme yaptı. Subaşı’nın doğrudan reklamını yaptığı bu ürün ise hemen ilgi odağı oldu.

Benzer videoları takipçi sayıları milyonlara ulaşan ünlü isimler de paylaştı. No Attack isimli ürün hakkında paylaşım yaparak, ürünün Instagram hesabını ve web sitesini paylaşan birçok ünlü isim bulunuyor. Şu ana dek Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Seren Serengil, Seray Sever, Ebru Akel ve Seda Akgül isimleri tespit edilebildi.

Sosyal medya hesabından ürün hakkında paylaşım yapan Seray Sever şu ifadeleri kullandı: “Şimdi size harika bir üründen bahsetmek istiyorum: No-Attack. Eşsiz formülüyle vücudu tüm virüs ve türevlerine karşı koruma altına alıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücut direncini artırıyor. Hatta enfekte olmuşsanız bile kolaylıkla atlatmanızı sağlıyor. Corona da dahil tüm grip türlerine karşı bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor. Lütfen kullanın, tavsiye ediyorum”

Seda Akgül ise “Merhabalar efendim, özellikle bugünlerde hepimize çok lazım olan bir ürün var. Onu tanıtmak istiyorum sizlere. No-Attack, burda görüyorsunuz. Adından da belli, bütün virüslere savaş açmış durumda. Virüs olsa enfekte olmuş olsanız bile, geçirmenize, atlatmanızı kolaylaştırıyor” dedi.

Ürün bu paylaşımlar sonrasında sosyal medyada dikkat çekti ve bunun ardından Tekno Safari ekibi konuyu araştırmaya başladı. İlk olarak Instagram üzerinden konuya tepki gösteren bir kullanıcı (İlgili kullanıcı, sosyal medyadan yoğun tepki gördüğü için isim paylaşmıyoruz) yaptığı bazı incelemelerin sonucunu paylaştı.

Yorumlar (0)