Lerzan Mutlu ‘Çok yüksek zeka’lıymış

Şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla yaptırdığı IQ testinin sonucunu takipçilerinin dikkatine sundu.

MAGAZİN 08.01.2020, 13:53
Lerzan Mutlu ‘Çok yüksek zeka’lıymış

Sadece şarkıcılık yönü ile değil girdiği polemikler ve güzelliğiyle de magazin gündeminde kendisine yer bulan Lerzan Mutlu, Instagram hesabının hikaye bölümünden dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Hemen her zaman zeka seviyesinin yüksek olduğuna dair paylaşımlar yapan Mutlu, sonunda bu iddiasını resmiyete dökme şansını bulunca buna hayır demedi ve bir IQ testi yaptırdı.

ÇOK YÜKSEK ZEKA

Girdiği test sonrası ortaya çıkan sonuçtan memnun kalan Lerzan Mutlu, takipçileriyle bu sonucu paylaşarak onları mutluluğuna ortak etti. Mutlu,
133 puan aldığı zeka testinin sonucunu paylaşırken; “Hayatımda ilk kez arkadaşım sayesinde IQ testi yaptım. Sonucu paylaşmak istedim” notunu düşmeyi unutmadı.

11 PUANLIK ARTIŞ

Lerzan Mutlu, sosyal medya hesabının hikaye kısmından ikinci bir paylaşımda bulunarak testin ikinci sonucunun 144 çıktığını söyledi. Mutlu böylelikle IQ’sunda 11 puanlık bir artış yaşamış oldu.

Yorumlar (0)