KUZGUN'UN 13. BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI !

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 13. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Kuzgun ile Dila arasında mesafelerin daha da kapanıp, birbirlerine sarıldıkları tanıtımda, Kuzgun’un Dila’ya söylediği ‘ihanet’ ile ilgili sözler dikkat çekiyor. Dizinin heyecan dolu hiyakesinden çarpıcı anların yer aldığı tanıtım, yeni bölümden ipuçları da veriyor.

MAGAZİN 04.05.2019, 21:06

BENİ ÖLDÜR AMA İHANET ETME!’


Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 13. Bölüm tanıtımı yayınlandı.  Kuzgun ile Dila arasında mesafelerin daha da kapanıp, birbirlerine sarıldıkları tanıtımda, Kuzgun’un Dila’ya söylediği ‘ihanet’ ile ilgili sözler dikkat çekiyor. Dizinin heyecan dolu hiyakesinden çarpıcı anların yer aldığı tanıtım, yeni bölümden ipuçları da veriyor.

 

KUZGUN’UN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 

Kuzgun, Derviş’i vurmadı. İkili arasında derin bir yüzleşme yaşandı. Kuzgun’un Behram Adıvar’ın torunu olduğunun ortaya çıkması,Kuzgun’u da Kudret’in asıl hedefi haline getirdi. Kuzgun, Bora’ya Behram’ı öldürme teklifini kabul ettiğini söyledi ancak, ondan babasının yaşadığına dair bir kanıt istedi. Kuzgun’a, babasına ait olduğu söylenen bir tutam saç geldi. Kuzgun DNA testi yaptırdı ve örnekler yüzde yüz eşleşti. Bora, Teo’yu Kartal’ın öldürdüğünü öğrendi ve acımasız bir intikam planı yaptı. KuzgunBehram’ın çiftlik evini havaya uçurmak için bir plan yaptı ve Behram da evde iken planını uyguladı. Kayıtlara, doğalgaz sızıntısı olarak geçen patlamadaBehram Adıvar’ın öldüğü haberi geldi.  Kuzgun, ailesinin güvenliği için birkaç gün Meryem’de kalmaya karar verdi. Dila’ya da birlikte gitmeyi teklif etti. Meryem, Kuzgun, Kumru ve Kartal  yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Kuzgun için baba evinde duygusal anlamı çok büyük anlar, Meryem ile Dila arasında da yeni bir yüzleşme yaşandı. O sırada Kumru, Dila’nın ailesine yaptığı ihanetini öğrendi.Kuzgun ve Dila ilk kez o gece aynı yatakta yattı. Aralarındaki duvarlara, sırlara ve Kuzgun’un intikam isteğine rağmen, Dila ileKuzgun’un birbirlerine duydukları derin aşk, her geçen gün karşı konulması daha imkansız hale gelmeye başladı. Dila, Bora’nınKuzgun’la ilgili tehlikeli bir planı olduğunu hissedince, Bora’nın karşısına çıktı. Bora, korkutucu yüzünü ilk kez Dila’ya da gösterdi.Kuzgun, Bora’nın çiftliğine geldi ve önce, toprağa diri diri gömülerek öldürülmek istenen Kartal’ı, ardından da Bora’nın fiziki tehdidi altındaki Dila’yı kurtardı. Kuzgun, tam Bora’yı vurmak üzereyken Dila’nın çırpınma sesleri geldi. Kuzgun arkasına dönemeden ensesine aldığı bir darbe ile yarı baygın halde yere yığıldı. Bora, ‘Ferman Bey ‘ seslenişinin ardından, alnından vurularak öldürüldü.Kuzgun’un başındaki adam, Bora’nın öldürüldüğü silahı Kuzgun’un eline tutuştururken, Kuzgun da büyük bir komplonun içine çekildiğini anladı.

 

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaşve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen,Hatice AslanLevent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.  Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan  ‘Kuzgun’, 13. ve yeni bölümüyle  Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

 

Yorumlar (0)