Kısmetse Olur Mehtap'ın kızından kahreden haber!

Kızı Yaren Su'nun beyin kanaması geçirdiğini duyuran Kısmetse Olur yarışmasıyla ile tanınan Mehtap Taşkıran, zor günler geçiriyor. Taşkıran Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi. İşte detaylar...

MAGAZİN 12.10.2021, 12:44 12.10.2021, 12:51
Kısmetse Olur Mehtap'ın kızından kahreden haber!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur adlı programdan ün kazanan Mehtap Taşkıran, sosyal medya hesabından kızı Yaren Su için dua istedi.

Geçtiğimiz hafta kızının otobüste beyin kanaması geçirdiğini ve 2-3 gündür komada yaşam mücadelesi verdiğini anlatan Taşkıran, yaptığı son paylaşımla kızının 2 günde 2 defa beyin ameliyatı geçirdiğini anlatarak Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi.

Kızının fotoğrafının altına, "Özel hastanede değiliz diye ölecekmiyiz? Arkadaşlar çocuğum 2 gunde 2 kez beyin ameliyatı oldu.

"Çocuğum ölecek..."

Cumartesi ameliyat yapan Dr. nöbetçiymiş, gitmiş... Bugün de hiç bir beyin doktoru gelip yerinde inceleme yapmadı. Beyin doktoruna soruyorum gelip bakar mısınız yerinde incelemeniz lazım diyorum. Gelmeyeceğim diyor. Çocuğum ölecek zaten bir kez ihmal oldu diye ikinci ameliyata acil aldılar.

Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi

Çocuğum ölmeden yardım eder misiniz? Allah rızası için paylaşın etiketleyin çocuğumu kaybedeceğim. Bizim hakkımız beyin cerrahisinin ilgilenmesi ama ilgilenmiyorlar @saglikbakanligi" notunu düşerek yardım çağrısında bulundu.

Yorumlar (0)