Kate Middleton’ın stil kodları!

Kate Middleton’ın giyim ve aksesuar tercihleri ilgi toplamaya devam ediyor. Ünlü ismin stili birçok kişi tarafından beğeniliyor.

MAGAZİN 25.02.2020, 14:50
Kate Middleton’ın stil kodları!

İngiliz Kraliyet ailesinin sevilen gelini Kate Middleton’ın modaya olan düşkünlüğü tüm dünyanın dilinde. Cambridge Düşesi Catherine Elizabeth Kate Middleton, moda sevdası sebebiyle dünyaca ünlü moda araştırma platformu olan Lyst tarafından 2018 yılında modaya ilham veren 20 kişi arasında da kendine yer buldu. Middleton’ın dünyaca ünlü modacılarla yakın arkadaş olması ve onların tasarımlarını taşıması İngiliz Kraliyet Ailesi’nde zaman zaman hoş karşılanmasa da, Kate Middleton’ın moda zevkinin oldukça üst düzeyde olduğunu söylememiz mümkün.

Bir çok kişiye ilham veren Middleton’ıngardrobunda neler olduğu ve stil konusunda nelere önem verdiği ise merak konusu. Gelin hep beraber Kate Middleton’ın stilini yakın markaja alalım.

ZAMANSIZ SEÇİMLER

İngiltere Düşesi’nin zamansız tercihler yaptığını yer aldığı çoğu karede görebiliyoruz. Prenses Diana ile moda tercihleri birbirine oldukça yakın olan Middleton’ı sıklıkla uzun ve ipek elbiseler içinde görüyoruz.

FORMAL GİYİM

Formal giyim, genellikle akşam yemeklerinde ve önemli davet ve organizasyonlarda giyinilen tarza verilen bir isim olarak geçiyor. Özel davetlerde karşımıza sık sık lila, bordo, bebek mavisi ve lacivert diz üstü etek ve ceket kombiniyle çıkan Middleton, göz kamaştırıyor.

PALTO ELBİSELER

Kate Middleton’ın imza elbiselerinden olan palto elbiseler, tok duruşları ve zarif çizgileri ile Middleton’ıngardrobunun vazgeçilmezleri arasında. MeghanMarkle ve Prens Harry’nin düğününde dahi giymeyi tercih ettiği palto elbiseler, bulunduğu her ortamda gözleri üzerine çekmeyi vaat ediyor.

ŞIK ŞAPKALAR

Kraliyet ailesi üyesi olmanın getirdiği kurallardan biri olarak resmi davetlerde şapka takma zorunluluğuna dahiyane bir çözüm bulan Middleton, özellikle göz rengi ile uyumlu ve elbisesi ile uyum sağlayacak şapkaları tercih ediyor.

MÜCEVHERLER

Prenses Diana’nın mücevherlerinden ünlü tasarımcıların mücevherlerine uzanan geniş bir mücevher koleksiyonuna sahip olan Middleton, davetlerde genellikle Kraliyet ailesine ait olan taçları takmayı tercih ediyor.

Yorumlar (0)