Kadir İnanır: Kimseye Boyun Eğecek Değilim

Oyuncu Kadir İnanır, uzun sürenin ardından ilk kez konuşarak "Ben Kadir İnanır; halkların kardeşliğine ve büyük barışa tüm kalbimle inanıyorum," dedi

MAGAZİN 19.12.2019, 15:25
Kadir İnanır: Kimseye Boyun Eğecek Değilim

2013-2015 tarihleri arasında İmralı’da yapılan görüşmeler sırasında oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti’nde yer alan Kadir İnanır, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

Barışa olan inancını koruduğunu söyleyen İnanır, Euronews’e verdiği demeçte şunları söyledi: “Bugün kimse konuşmuyor, sesini çıkartmıyor olabilir. Benim kimseden korkum yok. Ben ömrüm boyunca böyle yaşadım, bu saatten sonra da kimseye boyun eğecek değilim. Ben konuşuyorum, ancak basına güvenmiyorum. Bu nedenle ilk kez size güvendiğim için konuşacağım. Ve diyorum ki bir gün gelecek, bu topraklara büyük bir barış hakim olacak. O barış mutlaka gelecek. Kimse merak etmesin. Ben Kadir İnanır; halkların kardeşliğine ve büyük barışa tüm kalbimle inanıyorum. Biliyorum, yarın çok büyük zorluklarla karşılaşacağız ama bir biçimde tüm bu zorlukları yeneceğiz. Büyük barışın geleceğine inancım tamdır.”

Yorumlar (0)