Julia Roberts'ın 8,3 milyon dolarlık evi!

ABD’li ünlü film yıldızı Julia Roberts’ın San Fransisco eyaletinde aldığı malikane, görenleri büyülüyor.

MAGAZİN 01.03.2020, 02:07
Julia Roberts'ın 8,3 milyon dolarlık evi!

 Pretty Woman filmi ile ismini geniş kitlelere duyuran 52 yaşındaki Roberts, uzun süredir magazin gündeminden uzak durmayı tercih ediyordu. Hollywood sinemasında sevilen yapımlarda rol alan Julia Roberts, son olarak San Fransisco yakınlarında aldığı 8,3 milyon dolarlık malikane ile magazin gündemine oturdu. Victoria tarzında yapılmış malikane, San Fransisco’nun en pahalı semti Presio’da yer alırken, malikanede bulunan detaylar ise oldukça dikkat çekici. 5 yatak odası ve 5 banyosu bulunan malikanenin büyüklüğü ise tam 576 metrekare. Radar Magazine’e uzun uğraşlar sonucu istediği evi bulduğunu söyleyen Roberts’ın, malikaneye özel olarak bir bar ve şarap mahzeni de yaptırdığı ortaya çıktı.

DÖNEMİN ÜNLÜ MİMARI TASARLADI

1907-1908 yılları arasında döneminin ünlü mimarları arasında yer alan SylvainSchaitecher tarafından tasarlanan malikane, 2008 yılında satılığa çıkarıldığında fiyatı 10 milyon dolar olarak belirlenmişti. Julia Roberts’ın teklifi ile 8,3 milyon dolara satılan malikanede ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, özel otopark, şarap mahzeni, bar ve sanat galerisi gibi detaylar da yer alıyor.

OSCAR’LI KARİYER

PrettyWoman (Özel Bir Kadın) filmi ile başarılı bir çıkış yakalayan Julia Roberts, yer aldığı film ile 4 defa Oscar’a aday gösterildi. Dünya çapında büyük ses getiren bu film ile Oscar’ı kazanamayan Roberts’a En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazandıran film ise Erin Brokovich oldu. Magazin basınından uzak durmayı tercih eden Roberts, 2017 yılında eşi DanyModers’tan çekişmeli bir kavga ile ayrılmıştı.

Yorumlar (0)