banner773

İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu aşkı belgelendi

Ocak ayında Hazer Amani'den boşanan Sıla Gençoğlu, oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift, ilk kez Bodrum'da görüntülendi.

MAGAZİN 24.05.2021, 12:48
İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu aşkı belgelendi

Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz sene Hazer Amani ile evlenmişti. Ancak çift, bu yılın başında boşanmıştı. İkilinin boşanma davası sadece 15 dakika sürmüştü.

Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan Sıla ve İlker Kaleli'nin aşkı Bodrum'da ortaya çıktı. Ünlü çift, ilk kez Bodrum'da objektiflere takıldı.

300 BİN TL'YE EV KİRALADI


Şarkıcı, Korkmaz Bitez'deki çiftlik evinden havuz partileri yaparak çok ses çıkardığı için çıkarıldığı iddia edilmişti. Yeni evini Bitez Otel'ine ait villarında bulan Sıla, 300 bin TL değerinde sezonluk villa kiraladı.

Yaklaşık bir aydır sevgilisi İlker Kaleli ile tatil yapan şarkıcı, evin etrafını çitlerle çevirerek görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

EVDEN HİÇ ÇIKMADILAR
Evden hiç çıkmayan ikili market alışverişinden, restoran siparişlerine kadar şoförüne yaptırdı. Hatta evin çöplerini bile şoförüne attırarak kimsenin kendilerini görmesini istemedi.

SEVGİLİSİNİ UYARDI
Bitez sahilinde gözlerden uzak yaşamaya çalışan çiftten İlker Kaleli, havuz başında telefonla konuşurken görüntülendi. Otelin katındaki sevenleri kendisini görünce, görüntülendiğini fark edip kapı eşiğinde ki sevgilisine "Sıla dışarı çıkma birileri bizi çekiyor" diyerek eve koşarak geçti.

AŞIKLAR KAÇIYOR
İkilinin gazetecilerin de adreslerini öğrenmesiyle 300 Bin TL ödeme yaptıkları evlerini boşaltarak Datça tarafında yeni bir ev tuttukları öğrenildi.

GÖRÜŞMESİNİ İPTAL ETTİ
Öte yandan İlker Kaleli'nin iş görüşmesi için İstanbul'a dönmesi gerektiği ama tatili bozmamak için görüşmeyi iptal edip, İstanbul'daki iki kedisini Datça'ya getirttiği öğrenildi.

Yorumlar (0)