İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması

İbo Show'da kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklayan İbrahim Tatlıses, şimdi de ''Resmi nikah yok, bizimki gönül evliliği'' dedi.

MAGAZİN 03.05.2021, 14:16
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması

"İbo Show"un cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde İbrahim Tatlıses'ten sürpriz bir itiraf geldi. Ünlü sanatçı daha önce 'asistanım' dediği sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı. Programın konuklarından Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi.

 "RESMİ NİKAH YOK"
26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile evlendiği yönündeki haberlerle kısa sürede gündem olan 69 yaşındaki ünlü sanatçı, sözlerinin yankı bulmasının ardından Hürriyet Kelebek'e açıklama yaptı. İsmail Bayrak'ın haberine göre, Karakaya ile resmi olarak nikah masasına oturmadıklarını belirten Tatlıses, "Resmi nikah yok, bizimki gönül evliliği" dedi. Daha önce Adalet Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'la resmi olarak nikah masasına oturan Tatlıses, "Gülçin Karakaya ile ilişkinizi resmiyete dökecek misiniz" sorusuna ise "Zaman ne gösterir bilinmez" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)