Hülya Avşar'ın hayali suya düştü!

Şarkıcı Hülya Avşar'ın Ayvalık'ta almak istediği Çiçek Adası'na rekor fiyat biçildi. Hatırlı Ailesi, 27 bin metrekarelik ada için 135 milyon lira isteyince Avşar da ada hayalinden tamamen vazgeçti.

MAGAZİN 31.01.2020, 10:45
Hülya Avşar'ın hayali suya düştü!

Takvim'in haberine göre; yaz sezonunu Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki lüks villasında geçiren 56 yaşındaki sanatçı, 2007 yılında Ayvalık'a bağlı olan Çiçek Adası'nı satın almaya çalışmıştı. Avşar, o dönem 8 milyon euro istenen adaya 4 milyon euro teklif etmişti. Teklifi az bulan ada sahibi Hatırlı Ailesi ise geçtiğimiz yıllarda rakamı 105 milyon liraya çıkarmıştı. Ada hayalini rafa kaldıran Hülya Avşar'a üzücü bir haber daha geldi. Adanın sahipleri, özellikle Katarlı zengin iş insanlarından gelen talepler üzerine satış rakamını, 105'ten 135 milyon liraya çıkardıklarını duyurdu. Dünya starları gibi ada sahibi isteyen Avşar da bu hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Avşar'ın istediği Çiçek Adası, Ayvalık'ın 400 metre açığında bulunuyor. 1929 yılında Selanik'ten göç eden Hatırlı Ailesi'nin sahibi olduğu ada, zeytin ağaçlarıyla kaplı. 22 adadan biri olan Çiçek Adası, huzur dolu atmosferi ve çiçek çeşitliliğiyle adeta göz kamaştırıyor.

Yorumlar (0)