Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'nden evlilik itirafı

ATV ekranlarının kısa süre önce final yapan fenomen dizisi Hercai'de Miran Aslanbey karakterine hayat veren Akın Akınözü, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Uzun zamandır Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor.

MAGAZİN 19.06.2021, 11:31 19.06.2021, 13:09
Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'nden evlilik itirafı

Dizinin final yapmasının ardından yeni projelerle görüşmeler yapmaya başlayan Akınözü, son olarak HOLA'ya ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Yakışıklı oyuncu, "Kendini nasıl tanımlarsın?" sorusuna, "Başarılı ve savaşçı olarak tanımlarım" yanıtını verdi.

 Akınözü, "Şöhretle nasıl başa çıkıyorsunuz?" sorusuna ise, "Kişisel şöhretin işimizin yan etkisi olduğuna inanıyorum. Kişisel şöhret dedim çünkü tüm bu bağlamda merkezi nokta ben değilim. Mesele şu ki, duygular tetiklendi; hikayeler aracılığıyla rüyalardan ilham alınarak anlatılmıştır" dedi.

Akın Akınözü, uzun bir süredir Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşıyor. Yakışıklı oyuncu, evlilik sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.

Akın Akınözü evlilik sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Evlenme dedikoduları... Konumuz bile değil! Çünkü ikimiz de ortak hayalimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ve eğer evlilik bu ortak rüyanın bir parçası olursa, o zaman bunu tüm kalbimizle karşılayacağız. Sanırım sana ilişkimiz hakkında ipucu verdim."

 Sandra Pestemalciyan ile iyi bir arkadaş olduklarını da ifade eden Akınözü, "İlişki, arkadaşlık üzerine kuruludur. İkimiz de aynı dağa tırmanmak istiyoruz ve ikimizin de bireysel olarak zirveye çıkabileceğimize inanıyoruz. Ancak bu yolculukta birbirimize destek olmak çok daha eğlenceli ve çok daha anlamlı" ifadelerini kullandı.

Akın Akınözü, geçtiğimiz haftalarda Cihangir'de görüntülenmişti. Yeni projesi olup olmadığı sorulan ünlü oyuncu, "Şimdi biraz kendime zaman ayırmak istiyorum. Elbette gelen senaryoları değerlendireceğim ama şimdi tatil zamanı... Kız arkadaşıma zaman ayıracağım" demişti.

Yorumlar (0)