Haluk Levent hedefini 30 saat içinde ikiye katladı!

Haluk Levent’in koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren ailelere yardım talebiyle başlattığı dayanışma çağrısı çığ gibi büyüdü.

MAGAZİN 30.03.2020, 17:11 30.03.2020, 17:14
Haluk Levent hedefini 30 saat içinde ikiye katladı!

Sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan ve Türkiye’de birçok kişiye Ahbap Derneği aracılığıyla yardımcı olan Haluk Levent, koronavirüsü karşısında da sessiz kalmadı ve birçok ailenin aylık temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile bu harekete herkesi davet eden ve bu dönemlerin dayanışma günü olduğuna dikkati çeken Haluk Levent, “Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yapılan çağrıya birçok sanatçı ve sporcu destek oldu. “Dayanışma günleri” adı verilen bağış kampanyasına İbrahim Çelikkol, Cenk Tosun, Merih Demiral, Umut Meraş, Caner Erkin, Mehmet Topal, Orhan Ovacıklı, Mert Hakan Yandaş gibi isimler bağışlarda bulundu.

Yorumlar (0)