Hakan Sabancı yemin etti

Bedelli askerlikten faydalanan ve 21 günlük zorunlu görev için Kütahya'ya giden Hakan Sabancı'nın bugün yemin töreni vardı.

MAGAZİN 27.10.2018, 22:06 27.10.2018, 22:06
Hakan Sabancı yemin etti

ürkiye'de sinema, müzik ve TV ekranlarının erkek ünlüleri askerliklerini nerede yaptı biliyor musunuz? İşte ünlülerin askerlik fotoğrafları.

Hakan Sabancı

Sabancı'yı annesi Arzu Sabancı, babası Ömer Sabancı ve abisi Hacı Sabancı yalnız bırakmadı.

 

Hakan Sabancı

Arzu Sabancı, tören fotoğraflarını Instagram sayfasında 'Ne mutlu bize ,bir oğlumuzun daha askerliğini görmek kısmet oldu' notu ile paylaştı.

 

Arzu Sabancı - Hakan Sabancı

 

 

Anıl Altan

Anıl Altan bedelli askerlikten yararlanmış, vatani görevini Bolu’da yerine getiren Altan 16 gün sonra birliğinden ilk fotoğrafını paylaştı.

 

Anıl Altan

Ünlü oyuncu fotoğrafın altına; Tarihi ile meşhur ve şanlı 2.Komando Tugayında bu süreyi geçirmek ve görevimizi yerine getirmek ayrı bir onurdu. Bütün komutanlarımıza teşekkür ederiz. Bu üniforma ile sınırlarımızı, vatanımızı koruyan ve bütün görevdeki askerlerimize, kardeşlerimize, abilerimize teşekkür ederiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine sabırlar dilerim. İyi ki varsınız.’ Notunu düştü.

 

Anıl Altan

Altan’ın fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı. Ünlü oyuncuya bazı takipçileri ‘Çavuş olmuşsunuz tebrikler’ yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)