Drake’in oğlu Adonis’in ilk sosyal medya fotoğraflarını babası paylaştı!

Drake,bir dizi aile fotoğrafının yanı sıra hayranlarına mesaj göndermek için pazartesi sabahı erken saatlerde sosyal medyayı kullandı.

MAGAZİN 31.03.2020, 01:26
Drake’in oğlu Adonis’in ilk sosyal medya fotoğraflarını babası paylaştı!

GAZETEKRİTİK -Fotoğraflardan birinde Drake, 2 yaşındaki oğlunu tutuyordu. Ayrı bir fotoğrafta Drake, Adonis ve Adonis'in annesi Sophie Brussaux birlikte poz verdi. Drake, sosyal medya fotoğraflarına ailesinin bir fotoğrafını da ekledi.

Ünlü rapçi oğlu doğduğundan beri hiç bu kadar pozitif konuşmamıştı!

“Şu anda sizin için en önemli şey kendi iç ışığınıza bağlanmaktır.” diyerek fotoğraflara açıklama yazan Drake sözlerine “Bu en büyük açıklığı yaratacaktır. Bunu gerçekleştirmek için içinizdeki tüm güce sahip olduğunuza güvenin ve bunu yapmak için size çok fazla neşe getiren insanlara ve şeylere bağlanın. Zihin aşırı düşünmeye veya korkuya geçmeye başladığında, dikkatinizi hemen parlak bir şeye kaydırın. Geçmişte ne olduğu ya da şimdi çevremizde ne olduğu önemli değil, her zaman ıstırap ve panik çarkından kurtulma ve kendi ışığınıza açılma seçimini yapabilirsiniz.” ifadelerini ekledi.

“Bilinçli olun, özellikle şu anda başkalarından gelen korkuları ve her şeyin sizin tarafınızdan yapılmaması gerektiğini kabul edin.” diyen Drake sosyal medya takipçilerine seslendi. "Kahkaha senin en iyi ilacın, ama gözyaşları da güçlü bir kurtuluş olabilir." diye de ekledi.

Drake daha önce oğlu Adonis’in bebeklik fotoğraflarını bile yayınlamamıştı. Ancak şimdi ailesiyle bolca vakit geçiren Drake, “Güzel ailemi ve arkadaşlarımı seviyorum ve özlüyorum ve hepimizin tekrar bir araya gelebileceği neşeli günler için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Yorumlar (0)