Birbirlerine Girdiler! Şeyma Subaşı'nı Canlı Yayına Davet Edip Demediğini Bırakmadı

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalından yaptığı canlı yayına katılan Şeyma Subaşı, ilginç açıklamaları ile magazin gündemine geldi.

MAGAZİN 03.04.2020, 17:18 03.04.2020, 17:27
Birbirlerine Girdiler! Şeyma Subaşı'nı Canlı Yayına Davet Edip Demediğini Bırakmadı

Sevgilisi Guido Senia ile yaklaşık 20 gündür karantinada olan 29 yaşındaki sosyal medya fenomeni, bir süredir evde olmanın kendisini olgunlaştırdığını söyledi.

"Sizin neler söylediğinizi, ne haberler verdiğinizi daha fazla takip etmeye başladım. Corona virüs bende bunu değiştirdi. Artık bütün dünya haberlerini takip ediyorum ve daha olgunlaştığım bir dönemdeyim gibi hissediyorum."
Şeyma, corona virüsü ilk başlarda ciddiye almadığını, Türkiye'ye geldikten sonra sevgilisi Guido ile bir partiye gittiklerini söyledi.
Hastaneye çağrıldıklarını anlatan Subaşı, test yapıldıktan sonra kendilerini karantinaya aldıklarını açıkladı.

Hayatının çok merak edildiğini belirten Subaşı'nın, "21 yaşından beri hep merak edilen, takip edilen birisi oldum. Sosyal medya sayesinde ünlü oldum, hayatım çok fazla merak ediliyordu. Ben Tulum'a gitmeden önce, Tulum Türkiye'de peynir olarak biliniyordu" sözleri dikkat çekti.
Bu sözlerin ardından sunucu Özdemir'in, "Ben bu kadar hızlı ve çok konuştuğunu bilmiyordum, hep arkandan konuştuğum için" sözleri gülüşmelere neden oldu.
Cüneyt Özdemir ile Şeyma Subaşı arasında geçen İbiza muhabbeti ise sosyal medyanın diline düştü. Subaşı, "Cüneyt Bey, İbiza’ya gelmek ister misiniz? Ağırlayalım sizi" diye sorunca, Özdemir "Ben İbiza’ya gitmeye başladığımda sen sanırım lise 2’deydin sanırım" diyerek karşılık verdi.
 

Yorumlar (0)