banner773

Arda Turan ve Berkay Şahin olayının polis raporu ortaya çıktı

Arda Turan ile Berkay arasında gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden kavgada Arda Turan'ın elindeki silahın ateş aldığı öne sürüldü. Hastanede silahın ateşlenmesi sonucu kimse yaralanmazken, ele geçirilen mermi çekirdeği incelemeye alındı.

MAGAZİN 11.10.2018, 16:24 11.10.2018, 16:24
Arda Turan ve Berkay Şahin olayının polis raporu ortaya çıktı

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında Emirgan’daki bir gece kulübünde başlayan kavga, Beşiktaş’taki bir hastaneye taştı.

İddialara göre, Arda Turan tarafından burnu kırılan şarkıcı Berkay ilk olarak Beşiktaş’taki bir hastaneye geldi. Berkay Şahin hastanede tedavi altına alınırken, Arda Turan da beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte hastanenin acil servisine geldi.

HASTANEDE TEK EL ATEŞ EDİLDİĞİ İDDİASI

İkili arasında devam eden tartışmaya sonradan hastaneye gelen Murat Dalkılıç da dahil oldu. Tartışma alevlenince Arda Turan’ın elindeki silahın ateş aldığı iddia edildi. Silahın ateş alması sonucu kimse yaralanmazken, kısa süreli panik yaşandı.

Arda Turan ve beraberindekiler hastaneden ayrıldıktan sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, tartışmaların yaşandığı katta bulunan bir fotokopi makinesinde bir mermi çekirdeği bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü devam ederken, Arda Turan’ın gözaltına alınarak ifadeye götürülmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)