banner773

2020 Oscar ödüllerinin şık erkekleri

9 Şubat Pazar günü Hollywood, 92. Akademi Ödülleri için kırmızı halıdaki dev geçit törenine ev sahipliği yaptı. Erkeklerin de birbirleriyle yarıştığı gözlerden kaçmadı.

MAGAZİN 22.02.2020, 23:42
2020 Oscar ödüllerinin şık erkekleri

Oscar'ın, en iyi kadın adayları olan Cynthia Erivo, Charlize Theron ve Renée Zellweger gibi yıldızların, terzilik yeteneklerini ve dünyanın en ünlü makyaj sanatçılarının, moda evlerinin ve stilistlerinin yaratıcı yeteneklerini göstermeleri için mükemmel bir fırsat oldu.

Bununla birlikte, modanın ilgisi çoğu geçit töreninde kadınlara yönelik olma eğiliminden çok bu gecede erkekler de ön sıralarda yerini aldı. eğlence endüstrisinin önde gelen erkeklerinin de yıllar boyunca Oscar'da moda sevgilerini gösterdiklerini belirtmekte fayda var. 91. Oscar Ödül töreninde Billy Porter'ın Cindrella smokini olay yaratmıştı.Performans ve Pop sanatçısı Billy Porter, bir kadın kıyafeti giymediğini, elbise giyen bir erkek olduğunu söylemişti.

Aktör Chadwick Boseman, 2018'de bir Givenchy Haute Couture siyah süslemeli takım elbise ile ödül törenine katılmıştı. Get Out yıldızı Daniel Kaluuya, Brunello Cucinelli smokininde kahverengi bir kadife ile başarılı bir şekilde kombin yapılabileceğinin canlı kanıtı olmuştu.

Leonardo Di Caprio yine en beğenilen erkek sanatçılar arasında yerini alırken Marriage Story’nin başrol oyuncusu Adam Driver’da beğenilen erkekler arasındaydı. Uzun boyuyla dikkat çeken Driver, gece boyu dikkatleri üzerine topladı. Oscar ödül töreni bu seneye de damgasını vurdu.

Yorumlar (0)