2020 ilkbahar yaz döneminde bunlar çok moda!

MAGAZİN 25.02.2020, 18:57
2020 ilkbahar yaz döneminde bunlar çok moda!

Her yıl gerçekleşen Londra Moda Haftası, New York Moda Haftası ve Paris Moda Haftası sona erdikten sonra moda otoriteleri tarafından karar verilen parçalar dolaplarımızda kendine yer buluyor. Moda dünyasında tartışmasız en güçlü kozu elinde bulunduran Paris Moda haftası olduğu bilinmesine rağmen bu sene Londra ve New York moda haftaları da güçlü bir konum elde etmiş görünüyor. İşte KendallJenner, GigiHadid, Bella Hadid gibi ünlü modellerin podyumların tozunu attırdığı moda haftalarından öne çıkanlar.

NEON RENKLER

2020 ilkbahar ve yaz döneminde görmeye alışacağız renklerin başında neon pembeler, turuncular, yeşiller ve sarılar başı çekiyor. Özellikle MaisonValentino ve Erdem markalarının kabarık neon elbiseleri ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekmeyi garanti edeceksiniz.

ÇİZGİ DETAYI

2020 İlkbahar/Yaz modasına damgasını vuracak bir diğer detay ise çizgiler. Her kadının gardrobunda mutlaka yer alması gereken parçaların başında gelen çizgili detayları her yerde görmek mümkün. Trikodan bluze, etekten çantaya kadar dolabımızı ele geçiren çizgi detaylı her şey bu sezon yükselişe geçiyor.

FIRFIRLAR HER YERDE

Geçtiğimiz sezonlarda popüleritesini kaybeden ve neredeyse demode sayılan fırfırları daha sık görmeye hazır olun! Ünlü modacıların 2020 İlkbahar/Yaz kreasyonlarında sıklıkla yer verdiği fırfır detayı, özellikle uçuşan eteklerde kendini gösterecek.

HALAT KEMERLER

Bu sezon halat kemerleri sık sık kullanmaya hazır olun, özellikle ToryBurch halat kemer akımını bir adım öteye taşıyarak halatlara deri detay da ekliyor.

Yorumlar (0)