Once Upon a Time in Hollywood filminden yeni bir görsel!

23 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan ve merakla beklenen Once Upon a Time in Hollywood filminin setinden yeni bir fotoğraf paylaşıldı.

KÜLTÜR-SANAT 25.04.2019, 19:30
Once Upon a Time in Hollywood filminden yeni bir görsel!

Once Upon a Time in Hollywood hiç şüphesiz ki 2019 senesinin en çok beklenen filmleri arasında listenin en üst sıralarında yer alıyor.

Filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt yer alırken güçlü oyuncu kadrosuyla film oldukça izleyicide merak uyandırıyor. 23 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan film Western film yıldızı Rick Dalton ve onun uzun dönemli dublörü Cliff Booth'un olayını ele alıyor. 1969 senesinde, tanınmadıkları bir yerde çalışmak için mücadeleye eden ikiliye odaklanıyor. Hatta senenin oldukça konuşulan Manson cinayeti, Sharon Tate'e bir selam veren film, basitlikten oldukça uzak duracağa benziyor.

Once Upon a Time in Hollywood filmi komedi ve dram ile harmanlanmış olmasının yanı sıra, filmin yönetmeni Quentin Tarantino geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulundu. Başarılı oyuncu Brad Pitt'in canlandırdığı karakterin gelmiş geçmiş en ölümcül karakterlerden biri olacağını ve her türlü nesneyi öldürme kabiliyetine sahip olacağını ifade etmişti.

Son olarak merakla beklenen bu filmin setinden paylaşılan bir fotoğraf geldi. İşte o fotoğraf;

12434tegdjgk

Yorumlar (0)