banner773

Netflix spoiler veren 'La Casa De Papel' izleyicilerini rehin alındı

Netflix, 'La Casa De Papel' hakkında en çok spoiler veren 100 izleyiciyi tespit ederek, uçakta 5 saat boyunca rehin aldı.

KÜLTÜR-SANAT 10.09.2021, 07:43
Netflix spoiler veren 'La Casa De Papel' izleyicilerini rehin alındı

'La Casa de Papel’in beşinci ve son sezonunun ilk beş bölümünü izleyiciyle buluşturan Netflix, 'spoiler' tehdidine karşı tüm dünyayı şoke eden bir önlem aldı.

SPOILER VERENLERİ REHİN ALDILAR

Netflix, İtalya'da 'La Casa de Papel' hayranı 100 kişiyi dizinin özel gösterimi için Madrid’e davet etti. Dizinin yeni sezonuyla aynı anda başlayacak özel gösterim için 3 Eylül’de Cenova havaalanına gelen 100 davetli, Madrid’e uçacakları bilgisiyle uçağa bindi. Ancak 'Profesör’ün anonsuyla birlikte yolcular, varış noktasının Madrid’le alakası olmadığı anladı.

Davetliler, beş saat boyunca havada kalıp, dizinin yeni bölümlerini izledi. Böylelikle La Casa de Papel hayranlarının sosyal medyada spoiler içeren paylaşım yapmaları da uçuş modu sayesinde engellenmiş oldu.

La Casa de Papel 5. sezon bölüm isimleri...

1. Bölüm: Yolun Sonu

2. Bölüm: Reenkarnasyona İnanır Mısın?

3. Bölüm: Hayat Dizisine Hoş Geldiniz

4. Bölüm: Cennette Bir Yer

5. Bölüm: Yaşanacak Hayatlar

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIM NE ZAMAN?

La Casa De Papel 5. sezon 1. kısım 3 Eylül'de yayınlandı. İki parçaya bölünerek yayınlanacak olan yeni sezonun 2. kısmının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. La Casa De Papel 2. Kısım ise 3 Aralık 2021’de yayınlanacak.

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre, La Casa De Papel 10 bölümden oluşacak. 

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON ÖZETİ

Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası'nda kapalıdır. Lizbon'u kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler.

Sierra tarafından esir alınan Profesör'ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir. 

Yorumlar (0)