banner773

KUZGUN'UN 12. BÖLÜM 2. TANITIMI YAYINLANDI !

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 12. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

KÜLTÜR-SANAT 30.04.2019, 09:41

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un      12. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Kuzgun ve Dila arasındaki sıcaklığın dikkat çektiği tanıtımda, Kuzgun’un Bora’ya  silahını doğrulttuğu anda gerilim yükselirken,  Bora’nın ‘Eğer beni öldürürsen asla Dila’nın ihanetini öğrenemezsin’ sözleri merak uyandırıyor. Derviş’in daha önce Kuzgun’a söylediği, ‘Önce anneni, kardeşlerini, sonra seni öldürürler’ sözlerinin, Meryem, Kumru ve Kartal’ın yüzlerine düşmesi ise, akıllara Kuzgun’un ailesi tehlikede mi ? sorusunu getiriyor. Tanıtımda, dizinin heyecan dolu hikayesinden çarpıcı anlar da yer alıyor.

 

KUZGUN’UN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK ?

‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı ekrana gelecek 12. bölümünün konusu şöyle; Kuzgun’un Behram Adıvar’ın torunu olduğunun ortaya çıkması, Kuzgun’u da Kudret’in asıl hedefi haline getirir.Babasının hayatta olup olmadığı konusunda kesin bir bilgiye sahip olamayanKuzgun, Bora’yla bir pazarlık yapar ancak bir şartı vardır. Öte yandan Bora, Teo’yu Kartal’ın öldürdüğünü öğrenir ve acımasız bir intikam planı yapar. Kartal’ın ölümle yüz yüze gelmesi artık an meselesidir. Kuzgun’un Behram’ın yerini alacak bir veliaht olduğuna inanmak istemeyen Dila, Kuzgun’u adım adım takip eder. Bu sırada, Kuzgun’un da içerisinde bulunduğu karanlık dünyada bütün dengelerini değiştirecek büyük bir patlam yaşanır. Kuzgun, ailesinin güvenliği için birkaç gün Meryem’de kalmaya karar verir. Dila’ya da birlikte gitmeyi teklif eder. Meryem, Kuzgun, Kumru ve Kartal  yıllar sonra yeniden bir aradadır. Kuzgun için baba evinde duygusal anlamı çok büyük anlar yaşanacaktır. Meryem ile Dila arasında da yeni bir yüzleşme yaşanır. O sırada Kumru, Dila’nın ailesine yaptığı ihanetini öğrenir.Kuzgun ve Dila ilk kez o gece aynı yatakta yatarlar. Aralarındaki duvarlara, sırlara ve Kuzgun’un intikam isteğine rağmen, Dila ileKuzgun’un birbirlerine duydukları derin aşk her geçen gün karşı konulması daha imkansız hale gelmeye başlar. Dila, Bora’nın Kuzgun’la ilgili tehlikeli bir planı olduğunu hissedince, Bora’nın karşısına çıkar. Ancak Bora’nın planları Kuzgun’la sınırlı değildir. Bora, korkutucu yüzünü ilk kez Dila’ya da gösterir. Dila, Bora’nın fiziki tehdidi altındayken, Kuzgun da hem Kartal’ın hayatı hem de kendi hayatı üstünden ölümcül bir komployla karşı karşıyadır.

 

 Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş veÖzlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar TanrıöğenHatice AslanLevent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan  ‘Kuzgun’, 12. ve yeni bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

Yorumlar (0)