Cannes’da Türk Gecesi

Cannes Film Festivali’nde Türk Günü Resepsiyonu gerçekleştirilecek .

KÜLTÜR-SANAT 16.05.2019, 20:09
Cannes’da Türk Gecesi

Cannes Film Festivali’nde Türk Günü Resepsiyonu gerçekleştirilecek . Resepsiyona uluslararası sinema, sanat, moda, gastronomi, turizm, medya ve iş dünyasının tanınmış isimleri ve jet sosyete katılacak.
Bu yıl 72’ncisi düzenlenecek olan Cannes Film Festivali’nde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un ev sahipliği ile Türk Günü Resepsiyonu düzenlenecek. Gecede yabancı film yapımcılarına Türkiye’deki sinema olanakları hakkında bilgi verilecek. Festival yıldızlarının buluşma noktası olan Majestic Beach’de 17 Mayıs akşamı düzenlenecek geceye uluslararası sinema, sanat, moda, gastronomi, turizm, medya ve iş dünyasından davetliler katılacak. Resepsiyon Türkiye’nin tanıtımına da büyük katkı sunacak.
Resepsiyonda; Türkiye’deki film çekim lokasyonlarının, cast, set, görsel efekt ve diğer teknik imkanlar ile ülkemizde çekilen ünlü Hollywood prodüksiyonlarından kesitlerin yer aldığı tanıtım filmi de davetlerin beğenisine sunulacak. Tanıtımların yanı sıra gece, moda tasarımcısı Zeynep Kartal’ın sürdürülebilirlik temalı defilesi ile renklenecek. Türk mutfağı lezzetleri de konukların beğenisine sunulacak. Burhan Öcal da gecede perküsyon şovu sergileyecek. (BSHA)

Yorumlar (0)