Ev Temizliği Artık Robot Süpürgeye Emanet!

Günden güne gelişmeye devam eden teknolojik yenilikler, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

İçerik 18.11.2022, 11:12
Ev Temizliği Artık Robot Süpürgeye Emanet!

Günden güne gelişmeye devam eden teknolojik yenilikler, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu yeniliklerden biri de gündelik koşuşturmacalarla birlikte bazen unutulan bazen ise yorgunluktan dolayı es geçilen temizlik sürecini kapsıyor. Temizlik işlerini unutturacak bir yenilik olan robot süpürge, Wero Tech güvencesiyle birlikte artık evlerinizin yeni yardımcısı olacak. Temizlikler için ayrılan zamanı artık kendiniz için kullanabileceğiniz bu teknolojik ürün, aynı zamanda yaşam alanlarınızdaki hijyen için de oldukça kritik bir görev üstleniyor.

Uluslararası alanda kabul gören standartlarla ürünlerini tüketicilerle buluşturan Wero Tech’in son yenilikleri robot süpürge ve dikey süpürge olarak dikkat çekiyor. Ev hanımları başta olmak üzere herkesin hayatını kolaylaştırmak amacıyla üretilen bu ürünler, yetkili servis kapsamında da garanti altına alınıyor. Bu bağlamda onarım, tamirat veya değişim gibi imkânlar tüketicilere ücretsiz olarak sunuluyor. 81 ilde servis olanağı sunan firma aynı zamanda ücretsiz kargo seçeneği ile ürünlerini kapınıza kadar teslim etmektedir.

Kusursuz Bir Ev Temizliği İçin Wero M8 Max

Ev veya ofis temizlikleri, gündelik yaşamın vazgeçilmez parçalarından biri konumunda yer almaktadır. Temizlik işlemlerinin rutin olarak gerçekleşmediği durumlarda toz, kir veya mikrop oluşumları artmakta ve bu da doğal olarak sağlıksız koşullar yaratabilmektedir. Doğrudan insan sağlığını olumsuz olarak etkileyen bu durum da beraberin birçok hastalığı getirebilmektedir. İşte tam bu noktada ihtiyacınıza koşacak olan Wero M8 Max Robot Süpürge ürününü tercih ederek bütün bu işleri bir rutine bindirebilirsiniz.

Üstelik hiçbir çaba sarf etmeden, sadece uzaktan talimat vererek! Robot süpürgelerin son yıllarda temizlik işlerinde faal olarak tercih edilmesinin en önemli nedeni ise sahip oldukları üst düzey algoritmalardır. Böylece adeta bir insan gibi gözlem yaparak nerede toz veya kir olduğunu tespit eden akıllı robotlar, kısa sürede ilgili bölgeyi temizlemeye başlamaktadır. Böylelikle son derece pratik bir kullanım sunan süpürgeler, belirli düzeyde yapay zekaya sahiptir. Bünyelerinde bulunan özel yazılımlar sayesinde ev veya ofisleri tarayarak harita planını çıkaran cihazlar, bu sayede temizlik için insan gücüne olan ihtiyacı önemli ölçüde düşürmektedir.

Son derece ergonomik bir tasarıma sahip olan Wero Tech bünyesindeki robot süpürge ürünleri, aynı zamanda kompakt yapılarıyla öne çıkmaktadır. İnsanların kolay kolay erişemeyeceği yerleri saniyeler içerisinde temizlemektedir. Hatta o kadar ki, özel bir komuta gereksinim duymadan köşe bucak temizleyen robot süpürgeler, sahip oldukları sensörleri ile birlikte hatasız şekilde işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Bu noktada size düşen, sadece robot süpürgenin şarj cihazını belirli bir konuma yerleştirmek ve uzaktan “Çalıştır” butonuna basmak olacaktır. Kısa süre içerisinde alanın tüm haritasını hafızasına kaydeden süpürgeler, ister belirli aralıklarla ister size bağlı şekilde temizlik işlemlerini gerçekleştirmektedir. Her seferinde yeni haritalandırmaya ihtiyaç duymayan akıllı cihazlar, halı ve kilim gibi yüzeylerin üzerine tırmanarak da temizliklerine devam etmektedir.

Yüksek Emiş Gücüne Sahip Robot Süpürge

Temizlik işlerinizi neredeyse tamamen üstlenen Wero M8 Max robot süpürge, sahip olduğu 2700 Pa emiş gücüyle birlikte derinlemesine bir hijyen sunmaktadır. Bünyesinde bulunan 5200 mah kapasiteli batarya ile birlikte uzun ömürlü bir kullanım süresi vadetmektedir. Yalnızca süpürme işlemlerini değil aynı zamanda paspaslama yaparak tozları ve kirleri tamamen temizleyen süpürge, her işlemden sonra tozları haznesine otomatik olarak götürüp boşaltmaktadır. Bu sayede ise her temizlik sonrasında toz haznesini boşaltma ihtiyacı ortadan kaldırılmış olmaktadır. Son derece pratik bir ürün olan Wero M8 Max uzaktan kontrol edilebilme özelliği ile birlikte de öne çıkmaktadır.

Robot süpürge teknolojisinin son harikası olan Wero M8 Max, 32 bit ve 4 çekirdek işlemcisiyle birlikte evlere veya ofislere kolaylık sağlamaktadır. Haritalama işlevini LDS sistemiyle gerçekleştiren akıllı cihazlar toplamda 4 kata kadar harita oluşturabilmektedir. Böylelikle evin farklı bölümlerine taşındığında, önceden hafızasına attığı haritayı aktif hâle getirerek hemen temizliğe başlamaktadır. Temizlik modlarının ayrı ayrı seçilebildiği robot süpürgelerde önceliği kullanıcılar belirleyebilmektedir. Örnek olarak salonu iki kez süpürdükten sonra odaları yalnızca paspas yaptırmak isteyebilirsiniz. Bu tarz işlemler için robot süpürgeye sadece komut vermek yeterli olmaktadır.

Robot süpürgeler, uzaktan kontrol edilebilir olma özellikleriyle de kullanım kolaylığı sunmaktadır. Wero APP uygulamasını akıllı cep telefonlarına yükledikten sonra tüketiciler, bulunduğu herhangi bir yerden robot süpürgelerini aktif edebilmektedir. Temizlik bittiğinde cep telefonuna bildirim gönderen robot süpürgeler, istendiği takdirde ikinci bir temizliğe de başlayabilmektedir. İster uyurken, ister çalışırken evleri köşe bucak temizleyen süpürgeler, 20 mm’lik yükseklikleri kolaylıkla aşabilmektedir.

Otomatik şarj özelliği ile birlikte kimseyi yormadan kendi bataryasını doldurabilen süpürgeler, ıslak ve kuru zeminlerde kusursuz bir şekilde çalışabilmektedir. 59 db’lik ses seviyesiyle birlikte çıt çıkarmadan temizlik işlemlerine devam etmektedir. Böylece özellikle bebekli evlerin en büyük kurtarıcısı olan akıllı cihazlar 4 yıl garanti süresiyle kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım vadetmektedir. Aynı zamanda Türkçe konuşmasıyla kullanıcılarını bilgilendiren Wero M8 Max, evcil hayvan besleyenler için de büyük kolaylıklar sunmaktadır.

Yorumlar (0)