Yılmaz Özdil'e Kadıköy'de sevgi seli

Sözcü Gazetesi’nin usta yazarı Yılmaz Özdil, iki ayda 1 milyonu aşan ‘Mustafa Kemal’ için Kadıköy’de düzenlenen imza gününe katıldı. Genci yaşlısı Özdil’e kitaplarını imzalatmak için Nezih Kitabevi’ne akın etti. Kitabı imzalatmak için uzun kuyruklar oluşurken, hayranları Özdil’le bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

GÜNÜN HABERLERİ 02.12.2018, 14:24 02.12.2018, 14:24
Yılmaz Özdil'e Kadıköy'de sevgi seli

Sözcü Gazetesi'nin usta kalemi gazeteci Yılmaz Özdil, İstanbul Kadıköy'de Nezih Kitabevi'nde okuyucularıyla buluştu. Saat 12.00’de başlayan imza gününe yoğun bir katılım oldu. Özdil, iki ayda 1 milyonu aşarak rekora koşan Mustafa Kemal'i hayranları için imzaladı.

SÖZCÜ

SÖZCÜ

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Yılmaz Özdil'e Mustafa Kemal kitabını imzalatmak isteyen okurları mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturdu. Kitaplarını imzalatmaya gelenlere “iyi ki varsınız” diyerek teşekkür eden Yılmaz Özdil, okurlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

SÖZCÜ

SÖZCÜ

ÖZEL SERİ MUSTAFA KEMAL

 

Öte yandan Aralık ayında Özdil'in 10 ayrı kitaptan oluşan ve ‘Mustafa Kemal ve sanat', ‘Mustafa Kemal ve doğa' gibi çeşitli başlıkları işlediği çocuklara yönelik bir kitap dizisi çıkacak. Ayrıca, Mustafa Kemal isimli kitabının 1881 adet basılan özel serisi de satışa çıkacak.

SÖZCÜ

SÖZCÜ

Yorumlar (0)