Kuzu umudunu yitirmedi: Belki bakan olurum kim bilir

24 Haziran seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, SÖZCÜ’ye konuştu. 16 yıl bakanlık ve TBMM Başkanlığı bekleyen sonunda vekilliği de kaybeden Kuzu, ‘’Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olursa bakan olma ihtimaliniz var mı?” sorusuna, “Her şey olabilir, kim bilir. Neden olmasın? Çok iyi siyaset yaptık” yanıtını verdi.

GÜNÜN HABERLERİ 24.05.2018, 15:29 24.05.2018, 15:29
Kuzu umudunu yitirmedi: Belki bakan olurum kim bilir

Kuzu, “Listeler açıklanmadan ya da daha sonra Erdoğan ya da AKP'den sizi arayan oldu mu?'' sorusuna da, ‘'Aramadılar, birşey söylemediler, biz de sormadık zaten. Ben bu meseleyi büyütmem. Neticede kader. Öyle bakmak lazım. Ancak bunun perde arkasında kötü bir şey olduğunu sanmam. Sorunumuz yok. Ben hem parti kurucusu hem de MKYK üyesiyim'' dedi.

“BANA DA SÜRPRİZ OLDU”

Kuzu, yeniden aday gösterilmemesi konusunda “Bana da sürpriz oldu. Kadere razı gelmek lazım. 4 dönem yaptık. Allah bereket versin. Çok hizmet ettim. Helali hoş olsun. Neticede biri gidecek, biri gelecek. Ama ben kendi adıma, siyasete devam, diyorum. Sahada çalışacağız. Tecrübelerimizle arkadaşlarıma yardımcı olacağım. Bu saatten sonra siyasetten kopamayız” diye de konuştu.

Yorumlar (0)